Stor spindel, reptilmässa och massa annat märkligt!

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/stor-spindel-reptilmassa-och-massa-annat-markligt/

Så, då har min äldste grabb köpt ett nytt husdjur. Han har tidigare hållit på med ödlor, ormar så helt naturligt tog vi nu steget  – till en stor luden spindel. Jeep, en skitstor luden spindel………… jag ogillar spindlar i normal storlek samt finner spindlar som är större än de flesta fåglar vi matar på vintern är direkt ……… vidriga……..

Lyckligtvis är detta en av de gånger då växelvis boende är rent ut sagt skitbra…… Spindeln är numera folkbokförd på moderns adress……… tjooohooo.

Vi var på den tropikmässa och kollade in den, där finns massor med skitskumma djur man kan ha……..Sniglar stora som en liten Terrier……… alla möjliga ormar och en massa kryp som man i normala fall ringer till Anticimex om de dyker upp i hemmet…… dessutom svårt att skilja på vilka djur som var sällskapsdjur och vilka som var mat till de andra……..

Dock lärde vi oss en del, om just spindlar – vilka som var lätta att ha och vilka som var inte…….. enligt mig är alla lämpade för 2 timmar i mikrovågsugnen – minst 800 W

Naturligtvis var vi hela gänget där ….. dock jobbade tyvärr Anna ….. .vet inte om hon egentligen saknade möjligheten att bekanta sig närmare med dessa djur…… lät mer lättad av att slippa ……….

Det är rätt coolt med alla dessa skumma ödlor mm …. de finns i olika färger mm…… för en lekman är det svårt att förstå varför en kostar 3000 kr och en som ser likadan ut bredvid kostar 25o kr. Vågade inte riktigt gå in i diskussion med de som stod där…….. kändes som det kunde bli fel…… de tog sina djur på allvar …. stort allvar…..

Veckan har varit lått kaotiskt, sinnessjukt tempo på jobbet…… kul…..jobbigt…….intressant…… ja, allt på en jävla gång……..

Dessutom har jag drabbats av en lättare förkylning, så säger alltså de runt mig ….. enligt mig så är det i klass med Ebola korsat med lunginflammation minst………. men ingen tar mig på allvar så detta kan vara det sista ni hör från mig,……… nu flinar de åt mig………jaja.

Nu blir det grilla och sen får vi se…… har en vision om att kanske unna mig och Anna en glass i Åhus i kväll… är ju gott…… så varför inte….

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.