Snart mars – och bloggen ska återupplivas ! Lyxkrasch är tillbaka för kränka er !

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/snart-mars-och-bloggen-ska-aterupplivas-lyxkrasch-ar-tillbaka-for-kranka-er/

Så – efter ett år drygt i viloläge börjar det jag känna ett sug igen för detta ! SÅ , bara köra på medan man känner denna magiska glädje.

Troligen hänger det ihop med att vi snart lämnar årets mest meningslösa månad – Februari, seriöst – varför finns den – kan vi inte bara dela upp dessa dagar på de andra månaderna och bara ha 11 månader.

Februari tillför fan inget – inte ett enda dugg – men skit samma nu. Nu kommer snart mars – mars är en magisk månad – inte bara för att jag fyller år, vilket i själv är en enorm stor händelse och bör uppmärksammas. Jag återkommer med önskelista till er – lugna.

 

Dessutom börjar vi skönja en vår i antågande – bara det är magiskt. Livet återvänder till oss stackare här i Norr – tack och lov jobbar visserligen växthuseffekten till vår fördel, på sikt kommer vi få medelhavsklimat.

 

I mars kommer även den största internationella högtiden för män – ni vet alla vad jag menar. Just det – Steak & Blowjobday – den 14:e mars, och som jag brukar säga – jag vill ha min Steak medium och Blowjobb Welldone.

När vi satt i går kväll på Bishop och diskuterade i glada vänners lag dök det dock upp ett lite moln på den annars så lysande himlen avseende 14:e mars – hur fan gör vegetarianer/veganer ?

Hur firar de Steak & Blowjobbday – blir det typ – En Grillad Zuccini & en Avrunkning ? Känns inte alls lika ball! Tur man inte är sådan………….

Gällande veganer – jag tycker de är rätt kul, för de funkar liksom inte som andra. De måste hela tiden berätta att de är just veganer- alltid – hela tiden.

Går du på krogen och en i gänget är vegan så börjar redan när man sätter sig ner – innan de ens kollat menyn – Jag är vegan – vad kan jag äta ???

Eftersom de flesta krogar numera har lärt sig att ha en eller ett par vegetariska alternativt – för undvika bli uthängda i tidningar som ”Ät grönt eller dö ” eller ”Bli Lycklig med växter” – samt ha en rabiat vegan som vrålar över krogen att det är minsann deras ”rättighet” att de ska få exakt vad fan de vill.

Har ni någonsin hört en som äter kött mm – gå in på krogen och kräva en viss styckningsdetalj eller visst jävla djur – nej, vi sätter oss – kollar menyn – beställer – klart.

Men en vegan kan analysera en meny som det vore en instruktion till att bygga ett kärnkraftverk.

OK – väl de har fått beställ – så får de maten, de muttrar lite över alla som har skinnjackor och hur satans synd det är om den ko som fått dött för jag ska få min blodiga Biff – men man vänjer sig, lite som när barnen tjatar hemma – man hör inte egentligen.

 

Då kommer nästa utbrott från dessa proteinfientliga individer – notan kommer.

Kocken har då slitit för att få ihop en rätt som passar denna individs veganism – för alla är olika, lite som de numera 72 olika sexuella inriktningar du kan välja på FB – men det är en helt annan historia som vi kommer gå igenom en annan dag.

Tillbaka till notan – nu har den icke ont anande kocken satt priset till en ordinarie varmrätt……. vilket vi andra fullt proteinladdade personer fattar ……. då smäller veganen i taket – för det skall naturligtivs vara billigare när man inte har kött eller fisk…….

Återigen med hot om att hamna i tidningen ”Djuren är vår vänner” – tvingas nu krogen sänka priset trots dubbla jobbet – och vi resterande skäms – lägger en riklig dricks och ber till våra respektive gudar att vi ska lyckas boka bord där igen någon gång. Allt medan veganen glatt berättar för oss andra att genom att den inte äter kött så bidrar den inte till växthusgaser – för just nu är Kossor det farligast som finns på vår planet .

Nu kanske ni tror jag hatar dessa veganer – inte alls, jag lider med dem. Jag förstår att det är svårt när man måste ta till extrema saker för att synas i vårt samhälle – vissa piercar sig överallt, andra byter kön, vissa blir kommunister och andra blir veganer.

Nu ska jag äta en perfekt biff  – !

Tack & Förlåt!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.