På väg hem från London – ett myller av artiga människor!

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/pa-vag-hem-fran-london-ett-myller-av-artiga-manniskor/

Så, på Gatwick i väntan på komma hem igen – just nu så vill jag bara ha en sådan där ”BEAM ME HOME ” pryl som det har i alla balla rymdfilmer – helt klart den mest tragiska delen på alla resor – flygplatser.

Naturligtvis har jag fått en dålig måltid, druckit snordyrt kaffe och exponerats för ex antal skitdåliga erbjudande. Dock ska vi inte prata om det nu – låt oss gå tillbaka in till London.

 

Jag är inte en supervan Londonresenär och oftast så är det bara konferensrum, hotell mm jag ser – dock har London en sak som saknas i Sverige – de har artighet, inte bara artighet utan en genuin förmåga att med enkla ord skapa en underbar känsla.

Alla hjälps åt – Victoria station i rusningstrafik kan vara kaotiskt – dock hjälps alla åt, man ber om ursäkt om råkar springa in i någon, man släpper fram folk med stora väskor – man gör allt för underlätta.

Det är ok att byta ett par ord i en kö – och det är så jävla magiskt. Prova det på Arlanda – templet av stressade idioter utan empati.

 

Nej, detta gör att jag blir en bättre människa – jag tror att det finns en vilja att vara trevlig – för seriöst, kan London klara det med lika många invånare som Sverige – varför kan inte vi. Tro mig, dagarna blir ljusare och du kommer fyllas av mysiga minnen från trevliga främlingar du möter – inte farligt och helt gratis !

Så, nästa gång du står där i Maxi-kön – säg något snällt till personen i Kassan, bara testa – och testa att släpp fram någon i en trång passage mm. Du tänker nu, men det kvittar om bara jag gör det – lugnt, jag gör det oxå – så blir vi bara tillräckligt många så vinner artighet och trevlighet – och det vore väl häftigt – Kan London kan vi.

 

Nu ska jag bara genom säkerhetskontrollen, vilket är en fröjd här – för de är artiga  – inte som på många flygplatser där de tror att deras mission är att vara jobbiga och otrevliga – fundera lite – och kanske, bara kanske testa att ge mer än du tar. Dessutom kommer dina barn se det och kanske tar det med sig

 

Nej, nu vidare och snart hemma hos min älskade familj – som är sjukt saknad på dessa resor

 

Tack & Förlåt!

#artighetlönarsig

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.