En fot i varje värld – den perfekta kombinationen !

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/en-fot-i-varje-varld-den-perfekta-kombinationen/

Att leva som Dr Jekyll och Mr Hyde – det beskriver rätt bra mitt liv.

 

Nu är det inte så att jag förvandlas till ett okontrollerat monster och dödar allt runt mig – men liknelsen är ändå slående.

 

90 % av min tid arbetar jag från hemmet – uppkopplad mot USA, Europa – ja, hela jävla världen – det innebär att jag även har, huka er nu feminister  – huvudansvaret för barnen – alla 5 – jag hämtar, lämnar och fixar med utvecklingssamtal, – ja – allt möjligt – och jag älskar det – och min bedömning är att kidsen gillar det också.

 

Det skapar en märklig situation – för där från hemmet på Helgedal sköter jag möten med de största aktörerna inom Entertainment – inom media mm – ja, helt sjukt brukar min ena grabb säga – han ser mig sitta i soffan och prata med kändisar som bara folk drömmer om att träffa – och jag pratar inte om pojkband – utan riktiga lirare.

 

Dock behöver jag ibland inte helt olikt Fantomen, ta på mig vanliga kläder och åka till storstaden – och det skapar enorma kontraster – släppa hämtningar på fritids – för sätta mig på diverse flighter hit och dit – hålla massa möten och styra upp skiten.

 

Jag älskar dock kontrasten – att likt en yrkesmilitär ta på uniformen  – i mitt fall skjorta – blazer – för sedan angripa fiende. Jag verkligen älskar att kliva in och äga rummet på ett möte – så jag har nog lite av vad artister har, känslan att se dem buga för ditt budskap.

 

Det som dock är jobbigt, fan vad jag saknar min familj – alla kidsen messar och ringer medan jag är iväg – de frågar efter enkla saker – var är min jacka, var är min Kick-bike – mm – men de visar så tydligt hur mycket jag egentligen betyder då jag har förmånen att kunna styra mitt liv och min tid – det är magiskt.

 

Just nu sitter jag på en flight till Amsterdam – för i morgon sy ihop återförsäljare som täcker Europa, USA och Australien – jag kommer äga den scenen – och sedan sätta mig på en flight hem – och träffa min underbara familj – höra vad de gjort, skälla på ungarna som inte gjort vad de ska och berömma dem som fixat bra saker – för sedan sätt mig och svara Los Angels på sina frågor.

 

Jag lever just nu ett perfekt liv, jag har en underbar kvinna vid min sida som jag älskar – jag har 5 barn – oavsett ursprung så är de alla mina för jag finns där för dem – och ett jobb som ger mig en mening att utveckla saker som inte finns – jag får skapa likt en konstnär – du kan gilla det eller inte – men jag vet, i slutet av detta året – vet alla vad det är jag gör – men  det kvittar, för mitt mål är nått – jag kan vara med min familj och samtidigt i hela världen.

 

 

Så, kontentan – Mina fans, oavsett om ni drömmer om min framgång eller hoppas på min kollaps – det kvittar för jag äger mitt liv och styr det helt – ni bara betraktar det….

 

 

Tack & Förlåt!

#Theworldiswheryouareloved

En reaktion till “En fot i varje värld – den perfekta kombinationen !

 • april 19, 2017 kl. 8:14 e m
  Permalink

  Du har all rätt att vara stolt Johan👍
  Din kvinna försöker rodda lika bra som du😂 Hon tar det på största allvar👍 Jag gillar henne skarpt och förstår att du saknar henne!!
  Kör på bara👍

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.