Binär, sekundär och förrvirrad – samt självklart kränkt! NEJ – Trams!

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/binar-sekundar-och-forrvirrad-samt-sjalvklart-krankt-nej-trams/

Just nu är det stora ordet överallt – Jag är KRÄNKT – alla är kränkta och alla känner sig orättvist behandlade – konstant.

Vi har någon form av sökande som pågår för fullt, vi verkar söka ytterligheter som vi sedan med full kraft skall tvinga samhället att acceptera såsom en normalitet och helst ge skydd till via diverse märkliga regler och annat.

Vår hälsominister är bekymrad över att det inte finns tillräckliga resurser till transpersoner inom vården och köerna för detta långa – ok, låt dem vara långa – det är tyvärr inget som är av vikt. Nu börjar blodet koka hos dessa förvirrade individer – Vi har rättigheter!!!!

Ja, de har rättigheter – exakt samma rättigheter som alla andra – inga fler! Att vilja exempelvis byta kön är en ren kosmetisk korrigeringen – lite som om du har en ful näsa – inte kul, men inte avgöranden för ditt liv – så, vill du klippa av kuken och rulla in kanterna – betala själv, det är inget som skall omfattas den allmänna sjukvården – absolut inte.

 

Känner du att du är född i fel kropp – ok, köper att det är jobbigt, men i passet kommer det stå kvar det kön som du är född i – inget annat. Vi behöver inte heller ett 3:e kön – nej, onödigt. Om du sedan känner för klä dig i motsatt köns kläder, kalla dig för annat namn – fine gör det – ingen bryr sig. Det är din grej – inte samhällets – vi skiter faktiskt i det.

Så bara för att du lipar i Aftonbladet och hävdar du är Binär – va fan är det ? Seriöst – pallar inte ens googla det för det så dumt! Va binär då – vad nu binära gör ? Är du 1 eller 0 – om du är 1 – gillar du då 0? eller om du är 1 och gillar en annan 1  – är du då binär homosexuell?

 

Detta är enligt mig bara ett uttryck att ”HEJ SE PÅ MIG” – det är svårt att synas idag – och alla människor vill synas – så då skapar vi diverse märkliga prylar – Binär, Pansexuell osv – helt nya märkliga läggningar som ingen jävel bryr sig om.

Hur många binära vargar har ni sett ? Eller könsförvirrade andra däggdjur? – nja…. inte många!

Allt detta uppstod när det blev normaliserat, vilket är bra att vara homosexuell – det räckte inte längre då, för du får ingen uppmärksamhet längre – såvida du inte bor Iran – och då får du en rätt tråkig uppmärksamhet – nej, när ingen längre var nyfiken på det – då dök det andra upp.

Så, mitt råd till er förvirrade – ni får lov att vara exakt vad ni vill – dock fråntar det inte det ytterst enkla faktum att ni är antingen hane eller hona – önskar ni byta det – fine, men ni betalar själva – punkt!

Personligen identifierar jag med att vara en pingvin – men det innebär inte att staten skall bygga en fet jävla pool till mig och jag skall ha obegränsad tillgång till färsk fisk – sorry, funkar inte så.!

 

Enkelt uttryckt finns det 3 kön – Male, female and Retarded ? 😉 ja, hårt – men så är det – så, sluta skrika kränkt hela jävla tiden för ni väljer ställa er utanför samhället – ni får anpassa er – inte vi !

 

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.