Bihålor, ebola och andra spännade saker i mitt misserabla liv!

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/bihalor-ebola-och-andra-spannade-saker-i-mitt-misserabla-liv/

Ok, Jag  vet – det har skrivits spaltmil om män och förkylningar – och alla ni honor där fnissar åt oss. Detta är någon jävla omvända feminism eller bara ren och skär skadeglädje.

Normalt brukar jag glida undan dessa mördarvirus som oftast har sitt ursprung i de nu inte lika underbara barnens skolor …… som borde klassas som högriskområde enligt WHO….

I dag har jag fått komma i kontakt med mina bihålor….. en lät makaber upplevelse. Vaknade efter en djävulsk natt och kunde iskallt konstatera att nu har skiten satt sig där – hade ont som fan!

Jaja, upp – Googla järnet och inser att endast om man är döende så kommer någon läkare göra aktiva insatser mot detta – och insåg att om jag sticker till vårdcentralen så kommer någon lite ung AT-läkare troligen mest fnissa och skicka hem mig…….. så in till Apoteket med förhoppning om lindring….

 

Väl där kliver en ung, käck tjej fram och erbjuder hjälp – och nu märker man verkligen att apoteken har avmonopoliserats – mitt emot mig står en känslokall säljare som just fått en köptorsk på halsen – man kan se hur hon räknar provision redan.

Efter fått en gedigen utbildning i för och nackdelar med olika behandlingar står jag där med en kasse prylar – ett par hundralappar fattigare – och hem för testa.

Piller – lugnt, bara att svälja – inga problem – men sen kom Nässpray – JETSTRÅLE!!!!

Detta skall rensa upp i gångarna – ok tänkte jag – eftersom det är en utrustning som man får använda själv utan 5 års medicinutbildning – exakt hur farligt kan detta vara, vi snackar inte hemmakitet för ta bort din egen blindtarm.

ok – en trycksatt flaska – 2 munstycken, ett blått och ett vitt???? – ingen direkt förklaring på skillnaden. Så på med ett munstycke – läser i instruktionsbladet – ”För upp munstycket lång i Näsan” – sagt och gjort

Nästa steg ”tryck” – som den totala idiot man är litar man ju på dessa människor som skapar produkter som skall hjälpa sjuka människor – det är fel, det är onda, diaboliska små as som hittar på detta.

Jag tryckte, och dra åt helvete – det närmsta jag kan tänka mig att jämföra det med är skendränkningar i havet alternativt en saltvattenladdad kärscher på högt tryck –

Det rann en blanding av saltvatten, snor och oidentifierade partiklar från ansiktets alla öppningar – endast chocken hindrade kräkningar.

OK, – läser vidare – ta nu den andra näsborren………… seriöst – visst om någon spänner fast mig kanske….

Men tänkte ändå – va fan måste bli frisk……… och here we go again – denna gången fick jag även tvätta spegeln från ja, låt säga saker som egentligen inte har i vårt solsystem att göra.

Så – då var det klart tänkte man…….. och läser vidare ……….. Upprepa 3 gånger dagligen…..eller vid behov……

Vid behov innebär när smärtan når nivåer som gör att man man ser dubbelt då …. Först då kör man igen.

Skratta ni, men jag kommer skydda mig – har köpt in övertrycksdräkter till familjen och ställer om ventilationen i huset till ett övertryck…….. till och med sms kommer numera gå igenom karantän innan de de läses

 

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.