Barcelona – Extrem Games – Sol och resväska

http://www.lyxkrasch.se/uncategorized/barcelona-extrem-games-sol-och-resvaska/

 

Som en del i mitt arbete behöver jag åka runt en del i Europa och träffa en rad kul människor – denna delen kan jag inte direkt klaga på – och helgen som varit var dedikerad till WM i Scooter, BMX mm – där jag jobbar med Kota – troligen världens bästa scooter åkare – googla – kolla filmer så fattar ni – helt sjukt

Vissa av dessa tillfällen kan jag ta med min älskling- om det passar med schema mm för henne, och så var fallet i Barcelona. Eftersom allt redan är bokat och betalt så behövdes bara en extra flygbiljett – så ingen direkt jättekostnad – och vad kan gå fel med det.

 

Väl på plats tillbringade jag hela dagar – då menar jag 08-21 på banan och min älskling var på stranden, i stan, shoppade, shoppade, shoppade –

Naturligtvis hade jag varit smart innan och tagit i mina ögon en gigantisk resväska , baserat på att vi skulle vara borta 3 nätter i land där du inte behöver tjockare kläder än en T-shirt. Redan när vi började packa insåg jag att hon och jag har olika syn på hur mycket man behöver med sig – notera – 3 nätter!!

Jag lånade Rimowa av min far- troligen världens bästa resväskor – Flygplansaluminium – tål mer eller mindre ett skott från en Glock på nära håll. En nackdel med dessa är de inte expandera direkt – de är stumma.

 

Då vi skulle vara borta i 3 nätter ( jag hade klarat det i min portfölj) – händer följande – 8 Klänningar??? Exakt vad hände – 8 Klänningar till 3 nätter – OK, bara le och packa på. Älsklingen fyllde ena sida av detta monster till väska – och därmed hade vi 50 % kvar till presenter till barnen och lite smått – trodde jag………. I min gigantiska enfald som man – alltså en relativt rationell varelse i motsatt till kvinnor.

 

Efter ha stått och gått 12-14 timmar i 2,5 dagar – var jag helt slut – men Anna, hade minsann hunnit bli kompis med ca 70 % av butikerna i Barcelona – men det var lugnt – trodde jag.

Sista dagen innan vi flög hem, skulle hon bara köpa ett par jeans – som hon hade hittat kvällen men inte köpt – exakt varför kvinnor inte köper och sen åker och köper har jag aldrig fattat – men så gör de, skumt.

Så, in i en Taxi – upp till Ramblas – huvudgatan där alla turister blir blåsta – men även en och annan trevlig butik – in i butiken, tog jeansen – nu förstod jag varför de inte köper direkt – de måste vänta – sagt och gjort jeansen blev nu 2 tröjor också – minst.

Tillbaka till hotellet – skulle ju checka ut – jag packade ner det och insåg att det börjar nu bli tajt – det låg skor där, det låg ja- allt möjligt men det gick. Under denna tiden var älsklingen borta på köpcentrat – hon hade sett en klänning till – hade ju bara 8 plus den köpte dagen innan – men ok, klart man behöver ca 8-900 klänningar – helt normalt.

 

Jag satte mig och jobba lite – och ca 15 min vi skulle lämna rummet kom det mess – jag är på väg nu så vi kan packa det sista – bra – sagt och gjort – in kommer Anna med ca 36 kassar – och ser skitglad ut ! Jag bara stirrar – funderar på exakt vilken fysiklektion hon helt missat – och började klura om vi ska köpa 1-2 till väskor. Upp med allt på rummet – och satte igång – lätt stressad av jag vill hinna äta innan bilen kom – då händer nästa grej, hon ska berätta exakt vad hon har köpt och till vem – för tydligen är jag så korkade att jag inte kan se att tröja är en tröja – ok, bara lyssna och föröka samtidigt trycka ner det i väskan, med betoning på trycka – till slut efter skapat ett extra handbagage så lyckades jag få ihop detta monster – varpå jag omedelbart får reda på att passet ligger där i ……….

 

Stämningen var lätt tryckt – men kärleksfull, troligen mumlade jag något om ögonmått och Newton. Dock fick vi med allt, och hann äta – sen till flyget – och som alla vet finns det affärer på flygplatser – personligen anser jag att dessa skall förbjudas – för där står vi med ett hemsnickrat handbagage som inte direkt var i den storleken som gör flygbolag glada – men ok – hur fel kan det gå – ja, det blev ytterligare 2 kassar och sedan såg vi som vi hade hela bohaget med ombord – dock log alla – tror de led mig.

Vi ska snart ut och resa igen, har förbeställt en container i den närmsta hamnen – så det ska väl fan räcka!

 

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.