Magisk Helg, Policytrams och reflektion över världssituationen !

http://www.lyxkrasch.se/september-2015/magisk-helg-policytrams-och-reflektion-over-varldssituationen/

Då var det söndag – till och med kväll, vart tog helgen vägen ……. helt klart har någon snott minst en av dagarna för mig …….. dessa jävla Aliens som hela tiden kommer och kidnappar mig……kan de inte typ ge mig en extra dag efter sådant……. typ..

Dock har vi hunnit med en massa trevligt, middagar med magisk kantarellsås, simskola – inta jag då, kan simma – men lilltösen, hon börjar bli bra nu på det….. Store grabben på gudstjänst ….. ska konfirmeras eller som han säger…. jag vill gå utbildningen men hoppar själva ceremonin…… för då kan jag få bättre betyg i religion……. OK, alla anledningar är bra………..

Mycket planering inför Italien, snart en vecka i Toscana med hela gänget ……….. ska bli så härligt, magiskt.

Hade en diskussion i fredags rörande kidsens ledighet – det är ju 3 olika skolor vi behöver kommunicera med och lämna in olika lappar – alla klara utom en – det roliga är att vi har ju 2 grabbar som går i samma årskurs och på kommunal skola – hmm… samma regler…….. nej, för den ena har en Policy, Hmm…. varje gång jag hör ordet policy nämnas i samband med ett beslut eller som motivering till ett beslut tänds den lilla lampan i mig som skriker … .VARNING – BLÅSNING – är det dessutom en statlig/kommunal Policy kan man utgå från att den troligen är i strid med ett antal regler och lagar i samhället………

De tar nämligen fram policy, som de sedan inbillar människor att de gäller över lagstiftning……. idioter – detta har jag kört ner i halsen på flera instanser tidigare och vunnit med lätthet…… så kommer även bli fallet här……. dock insåg vederbörande rektor att dra tillbaka detta korkade uttalande om policy – när jag bad få den översänd med noteringar mot vilka paragrafer den lutade sig mot……. plötsligt fanns det ingen Policy ……. märkligt……… samma sak varje gång.

Nog om det….. det är kris i världen ……. och nu ska vi alla swicha, samla in och härja som fan……… Man lägger ut bilder på drunknade barn….. och genast är det Ungerns fel, SD:s fel, Saudis fel, tja… .egentligen alla andras fel än det mycket enkla faktum att Putin och Obama stödjer vars en sida – så kriget kan inte ta slut….. IS – tja, de kan man enkelt slå ihjäl, ja  – just det slå ihjäl för det funkar på dessa – Putin,Obama,Kina och EU tillsammans – banka skiten ur dem så de hamnar på stenåldern igen– inga problem – enkelt militärt och inte en jävel kommer stödja dem – Saudi och gänget kommer hålla flabben – och gör de inte det – lappa till dem en runda oxå – de fogar sig om resten lackar ur på dem.

Dock är detta det primära problemet – det sekundära och mycket mer komplexa är det faktum att just nu vandrar en jävla massa människor mot norra Europa – och oavsett vad det hålls för jävla ljusmanifestationer och vad Löfven säger på dessa så kommer systemet kollapsa – skitenkelt…… har inget med rasism att göra – inte ett jävla dugg …… det har med vanligt bondförnuft att göra – för det saknas Bostäder, Skolor, arbeten mm…….. ok, då kan antingen blunda för det ………… eller acceptera det faktum att tyvärr….. fixar vi inte det….. det hjälper inte att skriva tårdrypande på FB – för det skapar inte några bostäder – tyvärr. Österrike stänger nu gränsen igen – 12 000 personer på 2 dygn – de inser att de inte kan mer – enkelt…… det är ungefär så många som kommer på 3 veckor till Sverige – och vi klarar inte av det-

Så snälla alla ni som skriver hur hemskt detta är bara lägg ner – alla vet att detta är hemskt – men ni bidrar inte konstruktivt till lösningen – för lösningen kan innebära att man ibland måste ta tuffa beslut – vilket drabbar få men för rädda fler….. men det kan ni nog inte förstå för ni är snedvridna vänsternötter de flesta och saknar därför oftast all koppling till verkligheten ………..

Tack & Förlåt!

 

 

P.S – Längtar till nästa säsong av House of cards – så underbar D.S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.