EU vår tids Romarrike, hur naiva får vi bli och nu ryker Tomten!

http://www.lyxkrasch.se/september-2015/eu-var-tids-romarrike-hur-naiva-far-vi-bli-och-nu-ryker-tomten/

Troligen har alla nu blivit brutalt varse om att det sker saker i vår direkta omvärld, tja… inte alla – Alexandra har missat det för det var inget om One Direction, eller som de heter nu Korsningen……… 5 direction ! 

En federation fungerar om man har ett gemensamt mål, syfte, språk, kultur eller landyta – då kan den fungera……….. ibland och inte alltid……. EU – vår tids romarrike, har nog passerat sin storhet – och nu kommer tillbakagången samt förfallet.

Ok, tänker ni – men det är ju inte som då, allt är mycket bättre……….. tja….. Eu skapades ur Kol& Stål unionen – med syfte att förhindra krig i Europa – igen, man var ju rätt less på de två man hade haft……

Ok, det är ju bra eller …. jo det är kanon, men när man valde att utvidga till dagen koloss och dessutom försöka kontrollera mer och mer skapades en stat inte olik Romarriket – där eliten satt kvar i Rom, skickade ut folk för hålla de yttre delarna, mest för kunna beskatta dem och därmed blev man vad som kallas Fat & Happy – där är vi nu…………. en liten skar i mitten av riket med noll koll på de yttre stater…….. och därmed kommer kontrollen försvinna ……. och det kollapsar …… se Grekland , inte helt olikt hur man krigade för behålla delar av Romarriket så krigar nu EU för behålla Grekland, alla vet att de kommer aldrig få tillbaka sina pengar – det är en principsak……………. Frågan som jag ställer är följande ……. vem kliver av först ……….. Liten tippning, 1. Finland, 2. Ungern . 3…… ?

 

Just delar alla svenska Media följande bilder, texter – hur hemskt det är att dessa stackar som nu har nått Stockholm, !?! – Stockholm, just det – det hemska …… de har fått vandra hela vägen från Grekland…… Men, vänta…… Grekland, Italien, Österrike, Ungern, Tyskland,Danmark …….. Sen Sverige………. Vänta – Vi har ju Dublinfördraget genom EU – ett enkelt och klart fördrag…….. Asyl skall sökas i första EU land……. sist jag kollade var alla de länder jag radade upp med i EU……..

Roligast var Danskarna idag – de skickade en fråga till Sverige om de inte kunde tänka sig registrera de som kommer istället för skicka dem tillbaka till Sverige, haha — skitsmart, Sverige ska ha sagt nej – men det lär inte dröja länge förrän de ändrar det . SJ, slutar ta legitimation av dem, Passpolisen kan inget göra – vilket inte en enda passpolis på vägen genom 3-6 länder gjort heller ………… SÅ snälla sluta med visa att ni samlar in kläder och skit till dem ……. detta är inte flyktingar……. detta är bosättare… – Jeep, ekonomiska flyktingar som medvetet valt ta sig hela jävla vägen till Sverige – och resten av de Europeiska länderna flinar – Bra gjort grabbar, ni fick dem att gå vidare – skönt, då slipper vi det problemet och den kostnaden.

Jag vet att detta är en enligt många konstiga flumpellar en direkt rasistisk text – och om detta som jag beskriver är rasism, tja……. då får det vara det…….. för helt ärligt skiter jag idet. Jag har fått så satans nog av allt trams kring detta och kommer med all min kraft ifrågasätta detta systemet……….

I Malmö sitter ett gäng Libaneser – 100 t och hungerstrejkar hos migrationsverket ( eller någon anläggning) – de menar att de kom från fängelse i Libanon och nu är de i fängelse i Sverige…………. Varför ska vi ta den skiten……… .passar inte med det som erbjuds……. vilket inte direkt är lite……… STICK! bara dra för fan………

Det delas en massa jämförelse med hur vi kunde ta emot flyktingar tidigare – osv osv….. helt utan att koppla till de fakta som krävs för jämföra …….. trams.

Min fasta övertygelse är att denna situationen som råder nu i Europa, och kommer sluta i Norra Europa – inom en relativ snar framtid kan innebära kaos ……. och då hjälper det inte att sitta i ett vacker villakvarter med sina Europeiska grannar och skickar filtar …… för sedan tömma en BaginBox och oja sig över alla rasister…… Nix, då föreslår jag du låser dörren, gömmer julkrubban …………….. glömmer Tomten. För det kommer inte bli som det var och alla förändring är inte till det bättre……… för detta kommer bli värre, mycket värre innan det kan bli bättre igen………..

Insha´Allah eller Tack & Förlåt, lika bra vänja sig.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.