Om mig!

Tjena!

Detta med skriva av sig började jag med i samband att jag kraschade totalt – och var från början menat som ren terapi för mig. Självklart har jag en sida av mig som är egocentriskt och gillar synas – annars hade jag kunnat sitta hemma och föra dagbok.

Nu har jag flyttat till denna plattformen – WordPress och kommer så sakteliga föra över alla gamla inägg, men tills vidare är de länkade får denna plats. (ledtråd – inlägg från förr)

Ni som letar efter bloggar med kattungar, cupcakesrecept samt recensioner på tårdrypande kärleksfilmer och vem som är bäst i PH, Idol mm – föreslår förutom direkt lobotomi – att ni surfar vidare. Detta gäller även de som har fanatiskt inställning och tokreligiösa – jag skiter i om ni läser det jag skriver, men jag vet att ni kommer bli upprörda och som tidigare har skett lämna arga kommentarer där ni föraktar det jag står för – det går utmärkt, men snälla plocka fram er stake – var inte anonym.

 

Nej, jag gillar skriva om mig och mitt liv, Ironisera över det mesta och såga tokdjävlar som har bisarra idéer om hur de tror världen ser ut – för tro mig, tittar man sig omkring så kan Monty Pyton gänget framstå som Wikipedia

 

Så, välkommen till My Life, My rules och Lyxkrasch.se

 

 

Tack & Förlåt

Johan Kaltenbrunner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.