Löfven, det gör ont – men satan vilken spelare du är! Rena Labero!

http://www.lyxkrasch.se/oktober2015/lofven-det-gor-ont-men-satan-vilken-spelare-du-ar-rena-labero/

Att jag inte direkt gillar Löfven, med sin lille elake vapendragare Fridolin är knappt någon större hemlighet – man kan till och med säga att jag föraktar dem fullständigt – lugn nu SÄPO om ni läser – ska inte göra något mer drastiskt än inte rösta på dem…….. MEN…… Löfven kan spela – gud vad han kan förhandla och trixa!

När KD samlade mod och gick emot feliansen i frågan om DÖ – då började först alla spekulera i nyval mm – men det var ju helt uteslutet och det förstod alla med lite mer IQ än en Aftonbladsjournalist – men det är ju inte direkt något högt hinder att hoppa över – alltså vara smartare än en journalist på AB.

PÅ mindre än 2 veckor lyckades statskanslern Löfven samla ihop hela gänget – ja, nu fick inte Jonas – vårt lilla kommunistsvin vara med och naturligtvis bjöd man inte SD – herrgud, någon måtta får det vara. – Vips var en ny allians bildad mellan 6 partier – FÖ föddes! ( Flyktingöverenskommelsen) – så jävla snyggt spelat.

Nu kan ni alla naiva tro att detta är en överenskommelse som Löfven har ritat ihop utifrån en humanistisk syn – men det är helt fel. Den är skapt som en effektiv kontrollfunktion så inte de andra partierna i denna grupp växer……..

OK, hur fan tänker jag då undra ni – men det är enkelt. För så länge Löfven har denna kontroll kommer aldrig M,FP,C,KD och MP växa sig starka på egen hand….. för det finns inte tillräckligt med stöd i deras partier för detta – deras väljare vill inte välja dem till att bli ett lydparti – och det är de nu!

Så, vad händer nu – en överenskommelse – massa med beslut tagna – fan vad bra, de agerar. Nej, tyvärr inte – detta är mest ett spel för gallerierna – för låt oss titta lite på detta.

Temporära uppehållstillstånd – för de som inte har familj, eller är ensamkommande flyktingbarn. De enstaka som kommer ensamma och passar in på ett temporärt tillstånd – tja…. de har snart hämtat hit resten av familjen. Så, detta tvivlar jag kommer ge speciellt mycket i minskning, speciellt eftersom vi inte klarar avvisa de som skall avvisas .

 

Tvinga kommunerna att ta emot – tja, rätt tandlöst  – om det nu inte finns fysisk plats – vad ska vi då göra. Tvinga kopmmurna att bygga – tar ju ett tag! Rätt korkat – dock positivt för oss som hellre ser ett ökat stöd för SD.

Sänkt ersättning för vissa av dessa grupper – säkert bra – vi får se den verkliga effekten när det träder i kraft.

Osv Osv – massa snygga förslag på pappret  – men inget konkret egentligen och inget som tyder på att man tänker ta i detta på allvar – nej, lite smågrejor för lugna ner lite. Sen ska ju alla förslagen beredas och behandlas – så i mitten av nästa år – eller som vi nu kan räkna om ca 300 000 ny flyktingar som vi ska lösa allt till. ( Ursäkta tror inte direkt på migrationsverkets prognos ) – Migrationsverket räknar ungefär lika bra som Schyffert – så……. gissar på min egen 190 tusen i år kan stämma – och nästa år 300 tusen +!

Så, återigen grattis Löfven – du spelade dem så ända in i helvete bra- Kindbenet Batra har du nu satt i ett trendigt litet läderkoppel – du styr fan hela den tänkta oppositionen med samma fjärrkontroll – tja,,,…. nästan – du får nog tufft att koppla på SD på samma fjärrkontroll, men lille Jonas kommer nog snart igen ska du se – han ska bara sura lite först.

Så, är det nu vi börjar skruva ihop en enpartistat – eller rättare sagt flerpartistat med en ledare för alla partierna – snyggt. Folket kan få tro att de röstar på olika alternativ och sen ……… blir det som Löfven och hans lille elake medhjälpare – Fridolin – …….. !!!

 

Så, hatten av för dig Stefan Löfven, du har tagit uttrycket – Sätta på folket! – Till en helt ny nivå! Du skapade en illusion av detta som kan mäta sig med Labero´s konster!

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.