Jag förstår inte hur det ska funka, var kommer pengarna ifrån och vem ska vi tro på!

http://www.lyxkrasch.se/oktober2015/jag-forstar-inte-hur-det-ska-funka-var-kommer-pengarna-ifran-och-vem-ska-vi-tro-pa/

Att det råder fullständigt kaos i vår flyktingpolitik – tja… det är väl det enda som samtliga paritet och politiker är överens om ……. för det är lite svårt att förneka när man som statsminister börjar snacka om bygga tältläger…….

Detta är naturligtvis en smart kortsiktig lösning och skall användas vid de tillfällen det behövs, naturkatastrofer, brand ( hela städer) osv osv ….. men att ta till det för att kunna hantera flyktingar som kommer från Danmark, Tyskland osv….. tja…. inte helt säkert det är rätt väg.

För ett par månader sedan menade man att det var kaos, det kom ca 3-3500 per vecka och vi hann inte med… de blev kvar på sina ankomstboende och kunde inte placeras ut. Det var fullt på alla platser för de berömda ensamkommande barnen (läses män i tjugoårsåldern) och de skickas hit och dit. Anvisningskommunerna är fulla – även om regeringen säger att de måste ta fler….. hjälper inte eftersom det helt enkelt saknas fysiska botstäder.

Nu ramlar det in ca 9ooo per vecka och inget tyder på ( vad jag läst) att det kommer minska inom kort….. Trelleborg har klassats som kaos, de slipper tack och lov vara anvisningskommun nu….. det öppnar nya asylboende i ett rasande tempo, direktupphandlingar mm… Allt glatt påhejat av lite olika märkliga individer – inte sällan vänsterflummare inom media, skådespeleri mm som står likt änglar på Stockholms Central och delar ut läsk, mackor mm – för sedan åka hem till sina bostäder i områden som inte kan klassas som annat helvita! Där bloggar man lite och gnäller på alla rednecks i landet som ifrågasätter detta – för alla som ifrågasätter detta är just idioter, arga unga män eller ……..

Nej, det är faktist ytterst intelligenta människor som ifrågasätter detta – för vi funderar lite längre….. Att kunna bistå med akuthjälp är kanon, även om de insatser vi gör just nu hade haft bättre effekt i tältläger nära Syrien……. det blir billigare…… oavsett vad påtända vänsteridioter säger.

Jaja – det blir nog bra……. nu har vi inga problem, men de kommer snart……. för exakt hur i helvete ska vi fixa allt detta…… vad jag kan se i statisten är det bara en tredjedel som kommer från Syrien, men migrationsverket har ökat antalet som ges permanent uppehållstillstånd – från ca 65 %- till 85% – varför? Ja, enligt rykten hinner de inte med så bättre fria än fälla!!!! Ja, ni hörde rätt!

Så nu till den intressant frågan……. Hur skall dessa stackare intrigeras i samhället……..och vad är det värt – hur mycket är vi beredda att offra för att spela världens samvete ?

Fortsätter denna takt så pratar vi en årstakt på 460 000 ca. Bostäder, Jobb, Utbildning mm. Statistik tidigare har visat att det tar ca 7 år i snitt att få en invandrare i jobb……… ok, det lönar sig på sikt ? eller ..

I detta har vi inte ens tittat på den anhöriginvandring som kommer i släptåg…………. seriöst….. visst jag är en förespråkare för att vi borde vara fler i Sverige, fler som betalar skatt och jobbar …………. men detta ser inte riktigt ut så…….. tydlig statistik – sammanställd utifrån SCB siffror visar helt andra saker…. men, det är ju rasistiskt att ens tänka så……….

Mitt detta kaos kan man höra en och annan extremt korkad kommunpolitiker säg -! Det kostar inte kommunen något, staten betalar………. tja,……. samma plånbok annat fack……. idiot  ……….

Så – snälla någon som fattar detta, och inte bara skrika att vi är skyldiga att hjälpa, för det är vi inte alls , vi bryter inte mot någon konvention om vi stänger gränsen och låter dem söka asyl i Danmark, Tyskland mm – helt ok. Till och med så skall det fungera enligt EU…….. hehe …….

Så, ge mig lite fakta – lite kalkyler eller annat som kan visa hur jävla bra vår nuvarande politik i denna frågan är ……………… Rödvinskommunister, Feminister och annat löst folk gör sig inte besvär…. för ni har inga svar ….. ni är för blåsta för fatta sådant … ni bara följer med strömmen!

 

Så, utmaning – ge mig trovärdiga argument som håller en ekonomiskt granskning i denna fråga!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.