Mello, bygget flyter på och en massa annan strunt i huvudet på mig!

http://www.lyxkrasch.se/okategoriserade/mello-bygget-flyter-pa-och-en-massa-annan-strunt-i-huvudet-pa-mig/

Var rätt trött i går, hade hunnit långt med bygget och det var dags för lite samkväm – detta innebär i dessa tider att man slår på Melodifestivalen – även för oss insatta och coola – Mello! Tja… det är ingen nyhet att jag inte direkt är något större fan av denna mycket mediokra tillställning under falsk flagg – de menar det handlar om musik.

Men, väl bänkad – tja…. då börjar det – Programledarna flaggar för att något kan bli fel – genom att sjunga något som kan påminna om en visa ur en pilsnerfilm på 50 talet – iklädda diverse pastellfärgade utsmyckningar – ja, ni har så rätt – något kan gå fel – vilket det gjorde direkt.

Därefter radade de upp det ena ufot efter det andra – vet inte riktigt vem som vann skiten i korkad kostym eller sceneri – för musik var genomgående piss – ja, det var piss – och skiter i att ni säger annat – för inget av den skiten finns om 12 månader – ingen kommer ihåg det.

Får hitta på alternativ kommande helger, typ – laga hål på ett vaket lejon, pussa vithaj och simma eller min favo – gå genom rosengården utklädd till Jimmi Åkesson. Ni fattar poängen………

Sen visar det sig att de sköt lite i Köpenhamn – jaha, så förvånande – känns numera som vardagsmat – varje stad med självaktning bör ha minst ett terrordåd om året – och sen skall alla duktiga människor stå och säga – Låt oss sitta i ring och sjunga lägervisor så blir allt bra – jaha, eller ………… tror inte det………….. lite mer inne på gamla testamentet – ett öga för ett öga…… men visst – sjung på och grilla korv ( kycklingkorv)

Bygget har gått framåt – lite lugnare idag – massa el som skall dras mm – tar tid, men det blir bra – riktigt jävla bra. Nästa helg blir in med altandörrar så master bedroom  får en egen terass – nice.

Men idag var det äntligen dax för lite rejäl träning igen – körde lite fredags – mest styrka då, kändes – sen funktionellt gym hela lördagen – dvs arbete med kroppen – så idag – TRX med Darth Vader. Jeep, vi bör stoppa hennes möjligheter till googla – för hon hade hittat ett par roliga övningar – roliga var kanske inte mitt ord – utan hennes – men ett grymt kul pass, var slut som fan efter – pallade knappt stretcha – men efter en stund var det full fart igen. Längtar till Tisdag nu – go on – be strong!

Nu är det söndag afton – förberedelse för veckan som kommer – och det lär bli en intressant vecka – mycket möten, mycket nya intryck och många nya beslut att fatta – underbart – bara spänna fast säkerhetsbältena – så åker vi, för annars piper som fan i bilen – jobbigt!

Så, njut av ett par timmars helg till – så siktar vi på nästa – och njuter på resan!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.