Helvetes Cykel, flytt av bohag till vän enligt feng shui och massa annat trams!

http://www.lyxkrasch.se/november/helvetes-cykel-flytt-av-bohag-till-van-enligt-feng-shui-och-massa-annat-trams-2/

Sjukt bra dag i dag, vaknar utvilad efter gårdagens dramatik med fika, relationsinformation och en sväng på BA på kvällen med trevliga sällskap. Det var mycket folk som jag kände på Bishop igår – kul att slänga käft med alla dessa. Lite senare anslöt en god vän som hade utnyttjat nätdejting och insett att alla inte är vad de säger på nätet, nä…… Konstigt! Tror dock hon lärt sig en bra läxa, och är lite försiktigare i framtiden. Inte heller fel om hon sätter på idiotfilter på Badoo mm – kan funka.!

Strunt idet, för jag mös och hade det kanon med…….. Jeep, min underbara kvinna. Hur trevligt som helst. När jag kom hem kollade jag in lite nya plugins till bloggen och insåg att det var sjukt mycket trafik på den igår – antingen gillar folk läsa om att jag inte är singel längre – eller så är folk bara jävligt nyfikna, men det är bara kul.

Morgonen började med införskaffa ny slang till cykelhelvetet – vilket först blev fel sort, det finns typ 1000 olika dimensioner att välja på, ja inte tum då – den är 28″ – men sen. Efter mycket om och men var det löst – pumpat och klart – stenhårt! Nu på eftermiddagen är det punka igen på helvetet – så troligen sitter det något skit i däcket. Blir ut och stjäla ett nytt däck i natt, kanske kan muta någon av pojkarna till det, de är ju inte straffmyndiga – så slipper ju åtal……….. Ska fundera mer på det!

Under denna eftermiddagen fick jag den stora äran att hjälpa en god vän flytta – seriöst, hur god vän är det om hon tvingar en till bära tunga saker? – Nåväl, vi var en större grupp så egentligen skulle det gå fort. Dessvärre lider min gode vän av ett sinne för strukturerar upp detta inte helt olikt en korsning på sinnena mellan Obama och den framlidne Usama Bin Laden – man kan säga att de inte samarbetar helt och fullt!

Detta löste sig och möblerna kom på plats efter rätt Feng shui, alla andar kan färdas fritt och bara tända på rökelse så är saken biff. Självklart så var möblernas placering utvald på ett sådant sätt att man minskade användbar yta med ca 20-25 % – men va fan gör man inte för att andarna och Buddha skall må bra. Gäller inte reta upp dessa övernaturliga osynliga saker, för då kan de ju……… Just inte göra ett skit! Lugnt, tycker mycket om denna vän ändå – så det blir nog bra.

Kvällen blir troligen helt utan skandaler – men det vet man aldrig vår bekantskapskrets. Här händer det fort…… Man vet aldrig om Peter ska hacka sig in i Pentagon eller någon jag känner lånar ut sitt bankkort med kod till okänd människa för sedan bli förvånad att pengar försvann – sen flyttas det på en annan del av vänskapskretsen oxå  – har inte hört något, så antingen är folk döda eller så har allt gått bra….. Det tar vi i morgon- ha de underbart och glöm inte älska varandra, och har ni ingen att älska – fan älska er själva!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.