WordPress, ny utmaning och inväntar nya domäner!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/wordpress-ny-utmaning-och-invantar-nya-domaner/

Ju mer man börjar titta sig runt om i den underbara internet världen, ja mer intressanta möjligheter finner man. Har länge funderat på att faktiskt göra om min blogg och dessutom tom kanske bitvis bli seriös, naturligtvis inte helt seriös – för hur fan jag skulle kunna bli detta är en gåta för mycket lärda män.

Därför blir det lite parallellt en period mellan gammalt version och ny version innan jag lärt mig detta nya intressanta verktyg. Jag har ju som några av mina läsare förstått ett par nya projekt på gång – och som allt på internet så går det fort, eller inte. Det tar faktiskt lite tid att få till alla balla program och möjligheter.

Dock ser ju WordPress kunna bli ett bra verktyg för det kan sy ihop hela grejen – Twitter, FB, Youtube kanal mm – allt vi behöver för slippa träffa riktiga människor och tro att vi lever ett underbart liv med photoshopade  brudar och redigerade matbilder. Att kunna får lulla runt i denna cyberrymd utan minsta risk för faktiskt träffa på verkligheten – så skönt…….. eller!

För allt på internet är ungefär lika sant som konversation i bilden nedan!

Tack & Förlåt

10418941_10152377736171059_4980663120794870282_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.