Testosteronens dag, Lunch med Väninnorna och jakt på försvunnen son!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/testosteronens-dag-lunch-med-vaninnorna-och-jakt-pa-forsvunnen-son/

Dagen i dag är inte vilken dag som helst, nej idag är det internationella Mansdagen. En tribut till Testosteronet som skall hyllas och inte behandlas fel.

Självklart skall man försöka fira alla tillfällen i livet, men denna dag i dag är speciell. Den är för oss män, vi som fortfarande kan kalla oss för detta, samt står rakryggade i denna könsroll. Självklart så sågades denna dag på DN idag av en, snälla lyssna nu -En Mansforskare ??? – Han heter Lars Jelmert? Va fan gör en mansforskare?

Fick en obehaglig känsla att det var någon som fortfarande anser att det socialdemokratiska rasbiologiska var en rätt sjysst idé ! Hur forskar man i män, speciellt om man är man själv – typ får ett par hundra tusen från staten och sitter framför en spegel hela dagarna – inte konstigt att denna typ av människor blir lite märkliga i skallen. Strunt samma han har säkert kul när han går på fest med de andra flickscouterna!

Naturligtivs fick jag bra uppmärksamhet på min dag, ja för det är min dag – tillsammans med andra män. Lunchen intogs på Arenan med mina underbara väninnor, Malin och Johanna – man skulle kunna säga att detta är en perfekt mixa av testosteron och östrogen – det blir en bra balans. Naturligtvis pendlade ämnena mellan stickade sockor till osläckt sexuellt begär samt hur det skall hanteras korrekt. Det vet vi män, och jag är där mer som konsult för styra upp det. Måste säga de ha helt ok luncher på Arenan numera – och man får glass efteråt – kanon

Efter bra möte i eftermiddags med ett nytt projekt som troligen kommer kunna utveckla till en sjuk egotripp för mig samt med största sannolikhet en del uppretade individer som har en hög moral, enligt dem själva – för som jag brukar säga de flesta hycklar om sin moral, brukar förvandlas till slampor och horbockar när man släcker lampan! Mer om detta kommer i samband med lanseringen av Milf 2015 – för det kommer …….just wait for it…………. Mohaa

Ni som har tonåringar har säkert utrustat dem med smartphones? Det har alla kids numera – problemet är de bara kan messa, skyla, insta, facebooka, spela mm – för svar a i lurjävlen – det kan de inte. Var hemma och av lite grejor efter jobbet – helt släckt i lägenheten – så jag tänkte han är inte hemma – min omhängde son. Jag ringer – inget svar – lite orolig, så börjar jaga runt. Till slut får jag reda på att han är inloggad på skype – ok! Hem igen och kollar – hittar honom i nedsläckt lägenhet, sittande i en hörna med hörlurar stora som fan – helt inne i ett krig på skärmen – !!! Lackar ur och förklarar hur fan man använder en telefon, nej inget våld – lovar men det var fan nära!

Så till er alla ungjävlar – fatta att det är en telefon oxå!

Tack & Förlåt!

Testosteronens dag, Lunch med Väninnorna och jakt på försvunnen son!

Dagen i dag är inte vilken dag som helst, nej idag är det internationella Mansdagen. En tribut till Testosteronet som skall hyllas och inte behandlas fel.

Självklart skall man försöka fira alla tillfällen i livet, men denna dag i dag är speciell. Den är för oss män, vi som fortfarande kan kalla oss för detta, samt står rakryggade i denna könsroll. Självklart så sågades denna dag på DN idag av en, snälla lyssna nu -En Mansforskare ??? – Han heter Lars Jelmert? Va fan gör en mansforskare? (mer…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.