Rosa Lördag, kaffeförgiftad och skön känsla i hela kroppen!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/rosa-lordag-kaffeforgiftad-och-skon-kansla-i-hela-kroppen/

Lördagen flyter på i behaglig takt, lagom långt mellan depåstoppen – fika här och fika där, får dra ner kaffeintaget nu innan man blir som en ekorre på amfetamin.

Morgon började med långfrukost, och det var precis det jag behövde, bara flyta runt lite. Långa frukostar är trevliga med trevligt sällskap, vilket jag hade den stora äran idag att ha.

Sen blev samling av dårarna på Wayne´s coffee – för insupa de senaste händelserna, vilka är så mystiska att de inte kan lämnas över digitala medier – Top secret – men återigen föddes fina idéer, sjuka – men trevliga! 

Då merparten var damer så har jag även släpats runt i divers butiker – för det skulle handlas diverse klädesplagg, vilket troligen resten av befolkning hade kommit på samtidigt. Det enda roliga var att stå klappa diverse pälsjackor och låtsas det var typ en hund, folk stirrar lite märkligt på en då – hur kul som helst, speciellt när man samtidigt pratar med plagget – testa gärna.

Granen är framplockad – ja, den är Rosa – lev med det, gillar min rosa gran! Men hittar inte alla delarna, får ge mig ut och leta på julgranskyrkogården i morgon kanske – eller kanske helt enkelt investera i ytterligare en – måste ju ha tag i blinkande lampor samtidigt

Är sugen på kanske göra något i kväll, men troligen blir det en pizza och TV – eller somna i soffan bara för jag kan. Fick frågan om 30+ – ni vet det månadens höjdpunkt för många, att få dricka sig fulla på fulöl och totalt glömma sina nuvarande relationer i förhoppning att finna något bättre än den tradiga fan som är där hemma – Naturligtvis iklädda nyinköpta kläder från H&M´s ungdomsavdelning utan att inse att man lite har passerat bäst före datumet för detta! Men, för allt i världen, have fun! Troligen är möjligheten att livshotande virussjukdomar mindre om du arbetar naken i ett Ebola område än tillbringar mer än 3 timmar på 30 + – men det är min inställning, så låt inte den hindra er från hångla upp grannen eller arbetskamraten!

Får se om det kanske blir en runda på Bishop – men vet i fan om jag orkar det idag, väljer nog hellre soffan och massa tända ljus, vuxenpoäng på det  – men vägrar inta pensionärsvarning som min gode vän Peter – Så mycket bättre eller liknade – där går gränsen, måste bibehålla lite värdighet och inte helt kapitulera för dumheten & Svenssonlivet – så får bli en rulle istället !

Ha en underbar Lördag – och glöm inte spola av kroppen med läkarsprit innan ni somnar efter 30 +

Tack & Förlåt!

 

P.S Har en App på gång, som kan vara användbar i vissa lägen! – Snart i var mans telefon! D.S

Snart i var mans telefon!
Snart i var mans telefon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.