Mordförsök på jobbet, pratat med en robotreceptionist & Trött som fan!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/mordforsok-pa-jobbet-pratat-med-en-robotreceptionist-trott-som-fan/

Dagen har varit mycket intensiv, det har till och med skett ett mordförsök på mitt jobb. Offret var ingen mindre än författaren till denna text. Vi hade fullt upp och jag skulle iväg – vilket flera andra oxå – då jag hade kortaste körsträcka – typ bara 25 mil i dag – hyrdes det in en bil. ( Jag, trodde det  var en bil jag hyrde) – Självklart tar vi en liten eftersom vi är ett miljöpåverkat företag – dvs man har rökt saker från miljön och tror det är bra.

Då var det dags att hämta detta fordon….. Ner till Statoil och där står den… En Nissan Micra!!! Nog fan är den miljövänlig, troligen kan du panta fanskapet på Coop tillsammans med PET-flaskor mm.

Efter erhållit nycklar, var det dags att starta upp detta monster från Japan. Nja,,,, Jag har nog bilar till bilbanan med mer vridmoment – fläkten lyckades precis ta bort imman från innerrutorna – inredningen påminde om något som man sprayfärgat själv . Jaja, tänkte jag ska bara till Helsingborg mm – så iväg, med Mix Megapol skorrande ur det som de kallar högtalare, Iphone som GPS ett säte som hör hemma på RYAN AIR.

Väl ute i trafik tillsammans med stora lastbilar, vanliga bilar av mer normal storlek kände man sig mycket liten och försökte pinna om Lastbilar för inte hamna i kläm – för då dör man garanterat – tack och lov har man erfarenhet att högvarvskörning, för om man pressade detta lilla helvete till bil – och höll varvräknaren inom det röda området – då hade den faktiskt vridmoment motsvarande en mindre gräsklippare.

Vid flera tillfällen passerade hela mitt liv framför mig – när en lastbil svajade till, när jag var nära köra på en fågel – bilen hade nog gått av vägen vid frontalkrock med en talgoxe – men jag överlevde både fram och till baka till Helsingborg – inte utan svåra traumatiska minnen och detta kommer resultera i en anmälan till skyddsombudet på jobbet – för det hade troligen varit säkrare och snabbare med en EU-moppe.

I Helsingborg råkade jag ut för den robotiserade receptionisten – inte olikt en stylad biljettautomat  – där sökte man rätt person, som sedan roboten ringde och naturligtvis inte svarade – för sedan kopplas till en växel och sedan bli nerkopplad – trodde jag var med i dolda kameran, dr stod jag och pratade med en biljettautomat – till slut kom den jag skulle besöka och öppnade – roboten glodde lite surt på mig och jag litar inte på den alls.

Det blev sen i går och det känns nu, men så trevligt så det gör inget – mycket mys nuförtiden ochjag älskar det- bara slappa, lite ost och sitta med henne. mycket diskussioner blir det och naturligtivs en och annan PW. ( PW=Ironi)

Nej, nu ska jag försöka återhämta mig från min helvetetsresa och förbereda mig inför nästa vecka i Stockholm, ska vi ha samma miljötänk då kommer jag troligen färdas dit på en dressin, men det tar vi då – vet du inte vad en Dressin är – googla för fan!

Tack & Förlåt

Här kommer bild på Bildjävlen som höll på ta livet av mig

Bilen gud glömde!
Bilen gud glömde!

En reaktion till “Mordförsök på jobbet, pratat med en robotreceptionist & Trött som fan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.