Lördag, Bishop och snälla Vetlanda – hämta hem er försvunne son!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/lordag-bishop-och-snalla-vetlanda-hamta-hem-er-forsvunne-son/

Lördagen slutade som inte helt oväntat på lokal, föga förvånande att det dessutom blev den anrika puben Bishops Arms – som vanligt med andra ord. Trivs bra på detta hak då det frekventeras av en mycket blandad publik, med trevlig stämning och människor som vill ha en trevlig afton.

Så även denna kväll som startade på bästa möjliga sätt med mycket skratt och kärlek tillsammans med Bishops okrönta drottningar – ja, det finns flera – komplicerat men trevligt. Naturligtvis uppdaterades alla om vad som skett sedan senast man satt och skrattade där – och helt i vanlig ordning mådde alla precis så bra som de förtjänar, med andra ord ypperligt. När vi skratten var höga och skämten många, då hände det……. som en blixt från klar himmel……. Samuel, 34 från Vetlanda gjorde entré – efter ha smugit fram och tillbaka ett oräkneligt antal gånger – med variation på sin maskering – med mössa och utan ibland.

Då jag själv har bott ett par i Nässjö, inte helt olikt Vetlanda tackar jag nu mina föräldrar att de valde flytta därifrån – annars kunde detta varit jag – och det hade varit mycket tragiskt.

Jo, vår nyanlända supercasanova från de mörka skogarna gick till angrepp direkt. Genom sin öppningsfras – Jag gillar hänga med MILF:ar!, lades ribban direkt – och de nu annars mycket vackra och trevliga kvinnorna antog en ny skepnad – de kopplade på sin väl utvecklade förmåga – såga längs knäskålarna och tillintetgöra Samuel, 34 – från Vetlanda.

Det bemötande vår stackars lille Samuel fick hade troligen kunnat avskräcka en Grizzlybjörn och sällan har jag kunnat ta på känslan – STICK så tydligt. Men, Samuel, 34 från Vetlanda märkte inte att han var socialt utfrusen, och kom på den briljanta idén att slå sig ner – för att känna av situationen är inte Samuel´s starka sida uppenbarligen – utan hade bestämt sig – han skulle med hjälp av sina skidhandskar lyckas med sin jakt på en het Kristianstads MILF – till slut, efter mycket om och men valde dock Samuel att erkänna sig åtminstone tillfälligt besegrad.

Vi konstaterade tillsammans ( efter han börjat massera min rygg – vilket jag avbröt inte helt utan ironi!)  att Samuel´s mottaglighet för avvisande beteende var minimalt. Det kändes lite som försöka förklara en 2:a hands ekvation för en guldfisk – ni vet när man talar till någon och bara inser att man inte riktigt når fram!

Då visade det sig att han var i Kristianstad för att söka till militärtjänst, kan bara be till högre makter att man inte placerar ett skarpladdat vapen i Samuel´s händer och skickar honom till typ Afghanistan – de har lidit nog de stackarna!

Så, snälla Vetlanda – kom och hämta hem honom – han behöver er som stöd och han behöver tränas mer innan ni släpper iväg honom igen – så vi inte nu tror att han representerar Vetlanda, för om jag inte minns fel – först Lena PH och nu detta – vi får hoppas på 3:e gången gillt!

Tack & Förlåt!

10702025_380389448779504_1942158745215045442_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.