Kärlek, jobb, en runda till Fjollträsk är planerad och vara nykter är Inne!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/karlek-jobb-en-runda-till-fjolltrask-ar-planerad-och-vara-nykter-ar-inne/

Shit, livet är så nice – välartade barn, kanonjobb och tokkär – vad saknas mer än det!

Fan man är lite som en töntig tonåring – skickar gulliga sms mm, hur nice som helst. SÅ härligt när det plingar i luren och man får något gulligt, man betyder något för någon. Denna känsla är så härlig och ni som har relation, men har slutat messa – börja igen. Skicka lite gulliga och varför inte lite busiga sms – kan bara bli bra. Ta en kväll eller 2 i veckan för ta hand om varandra – nice – tro mig.

Måndag kväll – mys i hemmet med kvinnan i mitt liv, så fel läge att starta upp en videoblogg – kan bli fel känner jag.

Hysteriskt mycket kul grejor på gång på jobbet – Helsingborg i morgon, möte med intressanta företag – man kan inte säga annat än man bygger på sin allmänbildning hela tiden.

Nästa vecka – tis-ons är det Stockholm, inget planerat på tisdag kväll så vill någon ta en bit mat eller något – hör av er. Bor när Centralen. Ska hur spännande som helst, för det är stora kunder och det kan bli mycket jobb. Skulle väl kommunen gilla, mer skatteintäkter.

 

Hittade dessutom en artikel idag som visar att vi börjar gå mot skippa kröken, det blir mer och mer inne att vara nykter – kanon, eftersom jag skiter i kröken – så känns det skönt att man kan vända ett dåligt leverne till en trend. Så het man är nu – trodde intejag kunde bli mer cool, men tydligen kunde jag det!

Ni kan kolla in den här! http://www.accentmagasin.se/nykterhet/7-nyktra-trender-i-varlden/

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.