Idiotförklaring, trams och släpp era ideologier !

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/idiotforklaring-trams-och-slapp-era-ideologier/

Har haft en strålande dag – bara fint och massor med nya trevliga kontakter – dessutom efter en behaglig helg, man bara njuter. Tills man slår upp aftonbladet.se – för man blir bara matt, denna samlingspunkt för knäppskallar som ska gråta ut om orättvisor som inte existerar.

I dag finner vi en stackars lite tjej som sökt in på livsmedelsutbildningen för bli konditor – och kan ni tänka er att hon måste smaka på kött, eftersom första året är samma för alla – och hon är ju vegetarian. Seriöst, va fan är det för fel på folk – troligen har hon redan blivit ratad i sina försök till komma med PH, idol mm – så nu fann hon ett halmstrå att få ett par minuter i rampljuset – seriöst! Troligen sitter någon sniken förälder i bakgrunden och hoppas på ett skadestånd så de kan åka till Thailand över jul – denna förälder skulle istället skicka in ungen på sitt rum och kanske börja bli förälder istället!

Sista tiden har det varit många liknade fall, ni kommer säkert ihåg barnmorskan som vägrar gör aborter – för det stred mot hennes tro – seriöst, det finns typ ett par tusen andra jobb att välja istället – men nej, jag har rätt att jobba som barnmorska – men jag ska inte behöva göra mitt jobb – Nähä, varför då? Jo, för en osynlig gubbe i himlen har sagt det? Seriöst! Kanske inte ska jobba alls, utan sitta på sluten avdelning.

Sen hade vi de stackars Muslimska kvinnorna som skulle ha lösärmar på sig – för de fick inte visa hud när de jobbade inom sjukvården – där man av sanitetsregler skall ha kortärmat – men återigen har en annan osynlig gubbe i ( typ himlen) sagt att det ska man inte göra – Nähä, kanske man då ska jobba med något annat – typ lapplisa – de har långa ärmar. Nu hörde jag man tom skulle diskuterar detta inom vården för kanske ändra på det – NEJ, det ska ni inte – vi ska inte ändra bra regler för att folk har knäppa religioner eller övertygelser – absolut inte! Speciellt inte inom vården, där patientsäkerhet går före allt inklusive osynliga gubbar i himlen!

Även brandkåren har varit på tapeten – här har man sänkt de fysiska kraven så kvinnor skall kunna bli brandkvinnor – seriöst återigen, här låter vi en annan puckar religion har företräde före säkerheten – den kallas för Feminism och jämlikhet! Hur sjukt som helst, men visst fan ska Lisa, 23, 147 cm, 45 kg inte hindras av det lilla faktum att hon ska släpa ut fullvuxna människor ur brinnande hus. NEJ – hon har rätt till det tycker vänsterdårarna som förespråkar denna fanatiska ideologi vid namn feminism – men har återigen fel, här snackar vi har rätt – men folk dör! Idioter !

Tydligen gäller detta även inom polisen har jag läst något om – exakt lika djävla dumt där!

Det finns en massa förvirrade själar i vårt samhälle som inbillar sig att alla har rätt att göra allt ! -Nej, det är fel – Blinda ska inte köra buss, döva ska inte jobba som tolkar, korkade ska inte bygga kärnkraftverk – ja listan kan göras lång! Det är inte orättvist – för det är så rättvist det ska vara och framför allt så hänger det ihop med vilken kvalité allt får.

Är så satans trött på denna sjukdom som sprider sig där alla tror att alla – lägg av med skylla på alla sjuka religioner, vegantrams, feminism mm – inse fakta och lev med det!

Tack & Förlåt!

10431217_301396253318068_1011100306128024323_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.