Det där med relationer – Hmmm.. vilka regler gäller! Fuck that – jag ska leva!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/det-dar-med-relationer-hmmm-vilka-regler-galler-fuck-that-jag-ska-leva/

Så, äntligen fåtöljen och lite nedvarvning innan man skall ta en diskussion med John Blund, han brukar dock vinna för jag minns sällan vad vi kom fram till.

Har varit inne på ämnet relationer tidigare, både seriöst och med ironi – men idag tänkte jag faktiskt vara lite seriös – ja, det kan jag vara så sluta flina!

I bland känns det att om ska ha relationer i min ålder ( vilket är 20+, ja det är det) så blir det mer som någon form av uppgörelse, mer som ett avtal. Lite av att det ska vara korrekt, man ska analysera intressen, politiskt inriktning och helst skall man dela samma hobbies – det känns lite som ett ålderdomligt arrangerat äktenskap. Ni vet där föräldrarna har parat ihop några av mer politiska eller ekonomiska skäl – hämtat ut en adelssläkt på 1700-talet. Seriöst är det så vi vill ha det? Nej, det är inget kul alls….. skittråkigt eller hur…… känns som man då redan kan se slutet på det hela, och höjdpunkten är typ Taco med alla barnen och fredagsmys a la OLW – seriöst, bara tidsfråga innan man sitter där och tittar på Dobbie Do eller vad det nu heter – vill inte detta – vägrar detta.

Nej, jag vill bli tokkär, och gärna lite töntigt kär – ni vet sådär man blev när man var ung och galen. Skicka gulliga meddelande, busa – ja göra lite tokiga saker – inte bara hela tiden planera för en eventuell framtid som vi ändå inte kan styra över – kom igen, efter barnaåren mm det vill ni oxå – men varför söker då alla efter, lugna, skogspromenad äskande händiga män eller motsvarigheter tvärtom hos kvinnor – skittråkigt. Nej, det ska vara galenskaper – överraskningar och man får uppträdda som tonåringar även efter 40 – det bryter inte mot någon lag – det är bara bra på alla vis, du mår bättre, blir sundare och man laddas med positiv energi. Inte tjafsa om småsaker och kunna respektera att man inte behöver flytta ihop direkt, skaffa kombi och hund igen – för seriöst – det har vi ju provat och det gick ju sådär!

Nej, lyft fram den galna, njut av detta och tänk inte för mycket – för vi kan ändå inte styra över framtiden – vårda det man har just nu för då är man nog busig även när man fyller 80 och sticker för hänga på club i Barcelona med sin älskling.

Jag har bestämt mig, har ni? Lev ut och sluta inte som bingolottofjantar – tokhångla i soffan istället och kör en gräsare när ni kan!! Lite kallt nu men det går!! Dö inte förtid, för tids nog kommer döden ändå, och då vore det trist att ångra saker man inte gjort – lite försent.

Så vill jag ha det – och krasst så har jag det så………. så ni vet! För jag valde rätt!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.