Då var man inte singel längre, passerat genom nålsögat och är skitglad!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/da-var-man-inte-singel-langre-passerat-genom-nalsogat-och-ar-skitglad/

Ja, då ska man lämna det säkra och okomplicerade livet som singel bakom sig.  Har ju testat detta förut med blandat resultat och i vissa fall skrämmande resultat – men skam den som ger sig. Har använt mig av vetenskaplig metod denna gång och gått på olika mätvärden, som analyserats tills rätt kombination uppstod – nej, det bara blev så fattar ni väl!

Har pågått ett tag nu men idag passerade genom det svåraste hindret som finns, att komma förbi tonårstjej som bevakar sin moder inte olikt en ungersk vallhund som vaktar sin flock. Jag passerade, och därmed var saken biff.

Var och fikade i dag med damerna  i fråga, modern och döttrar. Franz var med oxå – och det var en av intressantaste möten jag varit med om – På ena sidan fanns tonårstjej, med massa påsar bestående av smink, kläder etc – helt betagen av gruppen One direction – på andra sidan Franz, som berättade om nya krafter i DOTA – seriöst – vi kan bara säga så att en kines och gotlänning hade stått varandra närmare i diskussioner på sin modersmål – men kul att bevittna!

Men – jag är sjukt glad och detta är så häftigt coolt. Personen i fråga är en mycket trevlig varelse, begåvad och dessutom ursnygg – så man väntar egentligen på att hon får synen åter och ser hur jag ser ut. Men tänker inte fundera så mycket på detta utan vi tar en dag i taget. Båda har sina liv och det är perfekt – inga stressflyttar här för bilda en jättefamilj, – nix vi kommer suga ut det bästa av alla världar!

Så till vissa av mina bittra vänninor som hävdar att det inte finns någon för dem – seriöst, tro mig kan detta vraktet kamma hem jackpot – då kan ni oxå, men då måste man öppna ögonen för nya saker och kanske släppa vissa förutfattade meningar

Nu är det fredagsmys och återigen slapp vi Tacos – ha en underbar helg – för det ska jag ha!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.