Black Friday, Rosa julgran och könsroller kring detta!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/black-friday-rosa-julgran-och-konsroller-kring-detta/

Så, landat – tänt ljus, kaffe i muggen och snart en snabb liten dusch – helgen har anlänt med sin fulla prakt. Det ska till och med vara sådan där julskyltning, första advent mm – nu jävlar är det strax jul! Denna högtid, som idag blev könsdiskriminerande – tydligen, för inte får….. Vi tar det längre ner!…

Käkade lunch med en underbar person som är så sjukt intelligent och trevlig – härligt med sådana människor, de ser inte problem de ser lösningar och har en egenskap som få har, han kan på riktigt glädjas åt andras framgång. Det är vad man kallar en stor människa – och skall nomineras till helgon om vi nu hade varit katoliker!

En trevlig, dock lite sorgsen fika på jobbet – en mina underbara medarbetar ska gå vidare i sin karriär – sorgligt för oss, underbart för henne och ett lyckokast för hennes nya arbetsgivare ! Go baby Go!

Fikan spårade dock ur, så ni behöver inte vara oroliga – slutade naturligtvis med massa snuskprat!

Passerde Coop på vägen hem, och det var då det hände……. Killar får inte Rosa Julgran, det är tjejigt – säger en stark, vacker samt självständig kvinna till mig när vi diskuterar julpynt – Va fan, här har man försökt ställa upp och stötta kampen för kvinnor! Arbetat för deras rätt, stått på barrikaderna och stöttat deras kamp mot mansväldet – eller…… kanske inte. Men ändå!

Jag har en Rosa Julgran – lev med det! Rosa är inte bara en tjejfärg – seriöst, kommer ni inte håg när alla killar sprang omkring i rosa Ralph Lauren skjortor, kotlettkammad frisyrer mm – då var det helt jävla ok- men vill jag ha en rosa julgran, då är det tjejigt!  – Ska fan ha olika färg på lamporna i den oxå – bara för jag kan! Så det så……… Ska tom kanske skaffa en som kan sitta på balkongräcket för reta alla kvinnor som inbillar sig att de har någon jävla rätt till paxa färger ! Nu är det slut, jag tar tillbaka rosa nu, och ni kan inte hindra mig!

Så kom du bara Gudrun, ska du få smisk in på bara nävertrosan!

Nä, nu tänker jag inte stödja kvinnors kamp längre – eller rättare sagt inte börja stödja den! Jag ska helt klart ta upp tanken på partiet manligt intiativ igen – vårt måtto skall vara färger är könsneutrala.

Nu blir det att fixa till lite smått och gott att förtära, för det blir myskväll i kväll – fredagsmys a la vuxenmodell – så taco går fetbort!

Ha en underbar afton och sprid kärlek – Killar ställ upp i kampen och skaffa en rosa Julgran! Ni får, bara ni vågar!

Tack & Förlåt!

 

P.S – kommer vara lite stökigt på sidan i helgen – har fått massa coola layouter som skall testa ! D.S

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.