Ännu en religion slaktad, Nu kan vi köpa fulbananer & äntligen kommer sydamerikanskt nötkött igen!

http://www.lyxkrasch.se/november-2014/annu-en-religion-slaktad-nu-kan-vi-kopa-fulbananer-antligen-kommer-sydamerikanskt-notkott-igen/

Jaha, så där ja – kan tänka mig att det gråts frisk i många stugor där man den senaste tiden haft ekologiskt som religion! För den verkar nu vara sågad vid knäskålarna – inte helt olikt den förra stora religion och skrämseltramset – Klimatförändringar!

Ni kommer ihåg när Al Gore åkte runt i  världen ( i en Boeing) och predikade domedagen – mer eller mindre fick de hängivna att flytta ut skogen och sluta använda el – skaffa mulltoa och gnaga bark av träden för överleva! – Blev tyst sen, riktigt tyst när de började syna denna religionen – genom plocka upp borrkärnor från inlandsisarna – som var sisådär 100 000 år gamla – och kunde konstatera att dessa förändringar hade funnits flera gånger – utan att människan ens varit nära av att vara inblandad. Naturligtvis finns det fortfarande en skara som tror på denna i övrigt döda religion, precis som det finns knäppskallar som tror på stenar och trädstammar.

Den senaste religionen som rullats ut de senaste åren – EKOLOGISKT – Dagligvaruhandeln satsar stenhårt, ICA har sitt eget ekomärke , Coop samma osv – vissa krogar börjar med marknadsföra sig att deras kossor har minsann haft det bra och har namn, gått på en lokal lite bondgård innan man slog ihjäl dem – självklart vrålar alla dessa överpräster som tror på detta (eller äger aktier i producerande företag av EKO prylar) att alla måste betala mer och bara handla icke besprutade grönsaker, uttrycket fulbananer uppstår och de ivriga anhängarna intar näst intill rabiat inställning – inte helt olikt kristna  abortmotståndare i USA. Man hamnar mer eller mindre i Helvete om man inte äter ekologiskt och jorden kommer gå under – tills………….

Återigen slår man sönder denna typ av upphaussade påhittade religioner – det visar sig helt enkelt att om vi lyckas med att övergå till ekologisk odling mm i stor skala – så svälter jordens befolkning. Jaha, vad ska vi nu säga – naturligtvis kommer de mest hängivna fortsätta – precis som de som hänger sig åt globar warming – för det finns alltid folk som inte kan accepterar att deras gud blir slaktad och begravd utan att stiga upp på 3:e dagen.

Så, ICA mfl – nu kan vi rulla in det vanliga sortimentet igen och hoppas på en ny trend/religion som gör att vi ta mer betalt för samma pasta i ny påse – men lugnt det kommer, för det finns gott om lättlurade människor som söker en ny husgud!

Anledningen till att det konstant dyker upp denna typ av saker är för många människor går i sin enfald och på riktigt tror att vår inverkan på planeten är stor – och vi måste rädda den. Nu kommer jag kanske göra vissa av dessa tomtar lite ledsna – för att inbilla sig att människan – som har haft tillgång till el i dryga 100 år på riktigt skulle inverka så kraftigt på en planet med en ålder om 4,5 miljarder år – seriöst! Nej, denna planet kommer finnas kvar långt efter den sista människan lämnat in – för det är som kommer ske, precis som i alla olika ekosystem – det kommer alltid en starkare ras och slår ut den svagare – enkelt! Cyniskt, jeep – men just denna sak är just det cynisk – för det är så det fungerar.

Så imorgon kan man gå och fylla korgen med fulbananer och långväga importerat gott kött från Brasilien igen – tack och lov! Det var på tiden.

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.