Var går gränsen – mellan ifrågasättande och att man blir Rasist!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/var-gar-gransen-mellan-ifragasattande-och-att-man-blir-rasist/

Ok, nu blir ni nog sura – vissa  iallafall – men fan vi måste få få fråga! SÅ är du fanatisk miljöpartist, kommunistsvin eller liknade – skit i läs!

 

Har funderat rätt mycket på det politiska klimatet i Sverige – och vad som är ok och vad som inte är ok! Vi har ett par elefanter som går runt i det politiska rummet – som inget vill ta i för då riskera man förföljdes och hat – man kan till och med hängas ut offentligt samt förlora sitt jobb – Kolla hur det gick för Birro! 

Är ändå lite nyfiken – om jag till exempel ställer en fråga – Hur mycket immigranter klarar vi Sverige rent Ekonomiskt – och inte bara ekonomiskt, utan boende, skola mm att härbärgera ?

Är det en rasistisk fråga? eller är det en fullt jävla berättigad fråga? –

Har försökt ta reda på allt detta men det finns inga trovärdiga siffror eller beräkningar – utan så fort det kommer en så sågar alla den?

Ok, följande vet vi – det är budgeterat 156 miljarder kommande mandat period, eller rättare sagt det var så det var budgeterat – nu behövs det ytterligare 18 miljarder? redan?

Nu är inte 174 miljarder så jättemycket pengar – det blir ca 43,5 miljarder per år ( om det inte nu behövs mer) – vilket motsvarar om vi tittar på 2013 – års siffror, ett par miljarder mer än rättsväsendet ( 39 miljarder) – Ca 2,5 gånger så mycket som vi betalde i räntor på statsskulden – osv osv. (16 miljarder) -( siffror hämtar de ekonomifakta )

Detta kan egentligen kvitta – för detta blir ju en plusaffär säger alla till oss – men hur kan det bli en plusaffär – jo, det är blir när väl alla som kommer är inne i samhället och arbetar – skatten kommer in, men om det fortsätter att anlända i samma takt – när blir det +-0 – dvs att intäkter balansera utgifterna.

Nu har jag bara titta lite på detta- och endast på migrationsverkets kostnader – för sedan tillkommer massa andra kostnader som inte är så lätta att bryta ut – men finns där – så, jag undrar finns det några kalkyler som vi kan prata om eller är jag nu den onde – för om jag är det – fine, jag kan leva med det. För det som karakteriserar en totalitär stat är avsaknaden av klar och enkel information – för i en totalitär stat gömmer de styrande sanningen – men Sverige är väl inte en totalitär stat…………. eller håller vi på att bli……….

Media numera rapporterar numera inte objektivt – de har valt sida och det är inte bra – var ska jag som är nyfiken och har en hjärna att tänka med hitta information – att idioter tror på allt som står i AB och Expressen – det är väl bra, men jag vill ha fakta som jag kan kontrollera och räkna på – var?

Alla undrar varför SD – växer! De växer för att förtroendet på alternativen är borta – ge oss fakta – så de är inte rasister – de är ett uttryck för misstro, och som ni kan se i alla undersökningar så stiger misstron i takt med att de ökar i stöd!

Så för helvetet – lägg korten på bordet och var ärliga mot folket – för då kanske ni kommer upptäcka att människor vill hjälpa andra och man behöver inte lura dem för de ska gå med på det. Men just nu …….. är det inte många som tror på någon – om man inte är helt hjärntvättad och stenkorkad. Snälla politiker – lita på ert folk – de förtjänar det!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.