Utbrända, diagnoser, hittepåsjukdomar och annat skit som retar mig!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/utbranda-diagnoser-hittepasjukdomar-och-annat-skit-som-retar-mig/

Helvete vad vi känner efter – och alla har sjukdomar till höger och vänster, diagnoser och gud vet allt. Alla måste ha en stämpel, en identitet och ha något att prata om.

Fan när jag var grabb då satt mormor och andra pensionärer på träffar för diskutera vilka mediciner de knaprade, detta gör ju för fan alla numera – och hela jävla tiden.

Kids, ja jag kallar 18-20 åringar för kids, jag är 44 år och ni är kids i min värld – jag är gubbe i er värld – så se det som Karma. Dessa kids har i många fall knaprat anti-depressiva, ångest dämpande mm mediciner i flera år – detta är fan helt normalt, eller…………. NÄ, det är inte helt jävla normalt det är helt jävla sjukt – och nej det är inte samhällets fel eller att det finns för få fritidsgårdar……….. det är fucked up idéer inget annat. Jag tror inte att hela jävla befolkningen har slutat producera seretonin – eller …….

Dessutom funkar det så att när man väl återställt balansen och producera normalt ger inte tillskott ett jävla dugg, det är som C-vitamin – Du pissar ut överskottet – så det så. Nej, dessa piller är numera en snuttefilt – inget annat.

Till viss del är det läkarnas fel, istället för säga till folka att ta tag i skiten som gör dem deppiga eller ger dem ångest, och ge behandlingar mot detta  – samtal mm så nej, mata dem med antidepp och ge dem en snuttefilt som någon tjänare feta pengar på.

I denna gruppen hittar vi även utbrända individer – seriöst, du har jobbat deltid på Mc Donalds, pluggat på en halvslapp skola innan, bor hemma med mamma som tvättar och fixar allt – och du är utbränd, seriöst – på riktigt – nja,,,,, jag har ett annat uttryck – DU ÄR LAT SOM FAN – och dina föräldrar har curlat dig åt helvete för mycket – så det så. Ja, så jävla enkelt är det – fatta det. Samtidigt som du beklagar dig som fan för ditt job mm – så har röven full med att uppdatera allt du gör på FB mm – ibland är du så satans dum så du lägger ut att du jobbar med annat – hur satans korkad är du då!

Dessutom står dina korkade föräldrar där och tycker synd om dig, de skulle fan skämmas – de har ju gjort dig sådan genom brett dina mackor när du var 20 år gammal osv osv – skärp er för fan.

Nu är det inte så att alla är på detta viset och det finns ”riktiga” fall – men jag gissar att 85 % är bullshit – enkelt.

Så, lite råd till er – lev med att jobba inte alltid är kul, lev med att det kan var jobbigt att leva och lev med faktum att ni kommer sluta som bittra jävlar som skyller all er misär på samhället – men så är det inte.

Så nästa gång du vaknar och e trött som fan eller solen skiner vilket gör att du vill till stranden – ta dig i kragen och gå till jobbet, googla inte fram någon mystisk psykisk ohälsa och självdiagnosticera dig, inse att du då bara är lat med pissdålig karaktär – och hånar de som är dåliga på riktigt – SKÄRP er för fan!

Ser man vidden och helheten av detta så innebär det att mänskligheten för närvarande är inne i en d revolution – dvs en tillbakagång i artens utveckling – jaja, då får väl en annan art ta över – för så funkar det.

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.