Sverige en internationell drake i utrikespolitiken! Vi har LYCKATS!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/sverige-en-internationell-drake-i-utrikespolitiken-vi-har-lyckats/

Det är inte direkt en nyhet att jag inte direkt gillar de som kallar sig vår regering för närvarande – det kanske har framgått att jag anser att Fridolin borde kastreras – så han inte reproducerar sig för mycket – och Åsa ”från Helvetet” Romson blev landshövding i Lappland –  Löven ska vi försöka fixa ett svetsjobb till på en oljeplattform ute till havs – 

Men, nu har en som jag faktiskt trodde var någorlunda slug lyckats med det hela världen misslyckats med – att ena arabstaterna och Israel – det låter ju sjukt bra- problemet är att de har enats i att Margot Wallström är en idiot, dvs vår utrikesminister – kul. Bara till Saudi exporterar vi för ca  11,4 miljarder – och Israel – tja…… smart drag!

Vi har alltså bytt ut Carl Bildt som är respekterad i hela världen – mot Margot, som på ett par månader lyckats bli ovän med många – smart. Vi fick Magdalena ” vi har tomma lador” istället för Borg – och Löven istället för Reinfeldt, det är ju fan så man till och tänker ……… Göran Persson ………. Kom tillbaka allt är förlåtet!!!

Hur i helvete kan dessa fått makt, seriöst – vilka är ni som röstade – stig nu fram och visa er stolthet – men nej, ni sitter i någon jävla hörna och hoppas ingen skall få reda på att ni gjort detta mot Sverige.

Helt klart anser jag vi ska införa röstregistrering, och sen ha en webbtjänst – lite om Lexbase- så man kan kolla så man inte har en Miljöpartist eller Feministiskt Intiativ supporter om granne – tänk på era barn, de kan bli utsatta för lögner och annat skit som gör att de förlorar tron på samhället.

Nej, hade vi bara haft en militär att räkna med hade jag försökt ordna en militärkupp – satan vilken bra diktator jag hade blivit. Jösses, vad det hade hänt roliga saker – och naturligt vis hade jag utvecklat nepotism till en konstart – och vi hade förvandlat Gotland till ett fängelse för er som röstade fram vår så kallade regering i dagsläget! Dessutom skall ni som gick med på December överenskommelsen nog fan få plats där om ni inte sköter er.

 

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.