Stor familj, spinning,tatto och middag – nu trötter!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/stor-familj-spinningtatto-och-middag-nu-trotter/

Jag är med stor familj – full rulle hela tiden och det är så fräckt. Dagen började med att väcka Franz, han hade i ett svagt ögonblick sagt ja att hänga med och spinna med oss från Drecera – jag hade i ett ännu svagare ögonblick satt upp mig på tiden kl 8 – nu var det för en god sak – att dra in pengar till Barncancerfonden – så Franz fick tiden kl 9 då vi hade sjukdomsfall i gruppen. 

Alla hade skrämt upp mig med att spinning är sjukt jobbigt, Hmmm…… och så fick jag ett intervallpass – Hmm… men det var inte så farligt, ja det var jobbigt men inte nära det vi körde kvällen innan jag och Franz – Franz sa samma efter sitt pass, och JA – vi hade motstånd på cyklarna så vi kan droppa den diskussionen.

Sen hem medan Franz spann – med frukost – fick våfflor av min underbara Anna – och sen iväg med Hermann – som skulle träna och då hämtade jag Franz – för bara sen in i bilen med Anna och till Önnestad – skulle prata lite med de på Owl School Tatto – bokat ett par timmar där i April – ska kladda lite på kroppen – hmm…. kan bli läckert.

Blev en sväng på vår nyöppnade Galleria – ni vet den som det skrivits massor om – denna gigantiska koloss mitt i stan – och kan iskallt konstatera …………….. det finns kanske 1-2 butiker som var typ lite nya i stan – sen var det …………… ett stort jävla antiklimax – jösses, om det inte kommer in fler, då menar jag många fler butiker………………… annars har jag svårt att se att de kommer få någon större tillströmning av publik utifrån…….. men det får vi se.

Väl hemma hade Alexandra ( styvdotter modell äldre) undervisat Franz i hur man viker kläder – skitkul – hon hade tvingat honom vika sina tröjor 6 gånger innan hon godkände dem……… hehe – hur lattjo som helst – i rummet bredvid satt Hermann och Albert sen med fullt fokus på Minecraft – och verkade nöjda – medan Emilia, lillprinsessan trimmade upp Lady, en Chiuaua med alzeimers, men kul jycke.

Franz drog till stan och hängde med polare – så heter det numera  – man hänger tydligen, inte säker på vad det innebär, om de typ lutar sig mot något eller ……. men ……………….. de verkar ha kul.

Samlade trupperna och drog hem till föräldrarna för middag – Schnitzel, på typ hur mycket kött som helst – Tårta – Kaffe och massa skratt mm – trevligt som fan. Fick en Sonos högtalare till – älskar dessa små saker – magiska prylar.

Nu är det bara lite TV kvar på denna lördagen – innan det är dags att ladda för Söndag, lite småpyssel i huset i morgon står på schemat – sen avslutar vi med pass nr 4 i veckan – skönt som fan – börjar få lite struktur i det nu och nu ökar vi lite till.

 

 

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.