Söndag med grillen, trädgårdspyssel och annat skit så här slutet på mars!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/sondag-med-grillen-tradgardspyssel-och-annat-skit-sa-har-slutet-pa-mars/

Söndag med häcksaxen i högsta hugg – ett direkt livsfarligt redskap som gav bra träning för axlar mm – så vi ställde till och med in dagens träning, det hade blivit för stressigt då. Får bli mer träning i veckan – så man kan gå loss på lite påskmat sen ……  egentligen är jag ingen större fan av de svenska mattraditionerna – dock ger påsken mig lite lamm  iallafall! 

Det blev bra med alla bestyren – beskar några träd oxå – så nu blir det mest gräsklippning mm framöver – har med all tydlighet förklarat för älsklingen att det där med rabatter mm är inte min grej, men fixar gärna annat – så det blir nog bra. Har några mindre projekt på listan att göra – ska bara bli klar med rummet först – och nu blir det lite fart för altandörren kommer i veckan – så påsken blir bygge i full fart.

Naturligtvis blev grillen startad i dag – något så enkelt som gott, Karré – sjukt bra att grilla, lite pommes och sallader till detta – funkar alltid – kidsen gillade det som fan och jag med! Kommer bli mycket grilla i år – helt klart.

Har inte hunnit med så mycket nyheter – har dålig koll på vad som händer där ute – naturligtvis har jag inte kunnat undgå att tydligen var Åkesson hos Skavlan – sjukt vad de där på SD är bra på media – de fick alla rubriker 1 vecka före och troligen får de alla 1 vecka efter – tack vare alla de som säger sig hata SD håller igång snacket – magiskt, att få ens fiender att sköta PR-prylen – så jävla skickligt, eller är det så att de vänstertomtarna som har röven full med att vara mest politiskt korrekt hela satans tiden är så inhelvetets blåsta att de inte fattar att de är nyttiga idioter – men det är kul att höra deras puckade diskussioner – jösses!

Tydligen skall Sossarna med samtycke av alliansen ( ja, så är det om de inte röstat mot) höja bensinskatten, sabba ROT -avdraget ( vill tydligen ha mer svartjobb) och sen var det ett par andra korkade prylar………………………… ja, man får ju hålla linjen även i inrikespolitiken – nu när man har kukat till Utrikespolitiken totalt – och skapat taskiga relationer med ca 60 länder i ett svep – Keep up the work.

Det ska bli sjukt spännande när 2018 kommer – och det är dax för val – har en känsla att om detta system finns kvar – dvs med decemberöverenskommelsen – då kommer valresultat bli spännande – mycket spännande – men den tiden den sorgen……….. vem vet, Margot kanske har förolämpat fler tills dess så vi kanske inte finns efter att någon tröttnade och beslöt testa lite kärnvapen på oss idioter i norr.

Min vecka blir spännande – projektstart och fokus på det – sen blir det lite småfixande och trixande med annat – får trycka in lite träning oxå – men det löser sig – nu blir det söndagsfilm och mys – så det så

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.