SM i korkade förslag rörande Tiggare – seriöst är det ett skämt allt detta!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/sm-i-korkade-forslag-rorande-tiggare-seriost-ar-det-ett-skamt-allt-detta/

En ny bild i vår fauna numera är arten Tiggare, kännetecken är bland annat lätet – Ett utdraget ljud i stil med ”pliiiiiiiiiiiiiiiiissseeeeeee” – de samlar föda i centralorterna, gärna i anslutning till stråk där många människor passerar. Vissa är mer tystlåtna, men har då lappar som berättar ( ofta på mycket bra svenska) att de har typ 45 barn, varav alla lider av diverse kroniska hemska sjukdomar etc etc. Det kan även stå att de inte har något jobb, nähäää….. hur tror du skall få jobb om sitter utanför ICA hela dagen!

Utseendemässigt är det genomgående lite zigenar stuk – så som vi uppfattar zigenare. Dessa verkar ha fått ett kraftigt fäste i vårt ekosystem och verkar nu öka i takt med stigande dygnstemperaturer. Forskare bedömer det sannolikt att de kommer vinna fäste och ingå permanent den svenska faunan.

Då tiggaren inte har en fast boplats, använder den sig av temporära lösningar, parkeringsgarage, campingar mm – då detta är en art som verkar vara ovan vid fasta boplatser – så har den svårt att organisera logistiken kring en bostad – vilket i strid med många andra däggdjur gör att de förstör sin egen boning. Detta medför då att tiggaren behöver byta revir – då det inte längre går att bo i det första.

För klara sitt uppehälle är den helt beroende av andra, detta då den förlitar sig på att andra människor drar in pengar i ett sådant pass överflöd att de kan ge del av detta till dem. Dessutom kan det finnas misstanke om att de besitter en viss hypnotiserande förmåga, för de lyckas få politiker, journalister mm att försöka erbjuda dem fasta boningar mm – naturligtvis utan kostnad för tiggaren – vilket kan låta självklart – för visst skall man låta folk från EU länder få gratis boende här – det får ju jag alltid i andra EU – länder – eller………. NEJ – just det!

För helvete – sluta fjanta er – skitar de ner och skapar olagliga boende på mark de inte har rätt till – In med grävskoporna – sitter i hela jävla stan – seriöst – bara lilla Kristianstad har ju för fan 50 – 100 olika! Varför inte låta kommunen typ hyra ett helt hotell till dem – och så ………….. Nu ville någon att man ska öppna campingar till dem – lägg av nu” De får väl som alla andra fixa sitt skit själva – eller så får de väl åka vidare !

Visst det är synd om dem – ja, men det är synd om en jävla massa människor i vår värld – ska alla sitta utanför Coop i Kristianstad med en mugg i näven – ja, för fan – ta regeringsplanet och bara skyffla in dem!

Bryter de mot lagar mm – så är det inte synd om dem – seriöst – ut med dem. De blir bara fler och mer aggressiva i sitt tiggande.

Men usch, nu säger jag saker man inte får! – Skiter jag i – för jag tycker inte de hör hemma här och anser att de skal bort från vår stadsbild, vårt underbara land har massa egna problem som via kan fokusera på – vi behöver inte importera fler – Detta är inte flyktingar från krig eller dylikt, detta är lata och fattiga människor som vill sko sig på oss – inget annat. Sen är jag jättenyfiken på hur en så fattig människa har råd att åka ända hit – men den frågan är väl inte ok.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.