Seriöst, var fan tog lite hyfs vägen – och vad får barn lära sig idag? Mesföräldrar !

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/seriost-var-fan-tog-lite-hyfs-vagen-och-vad-far-barn-lara-sig-idag-mesforaldrar/

Jag har funderat lite på dagens kids, visst det låter som man är lastgammal – vilket inte är sant – i deras ögon är jag skitgammal – troligen mer död än levande………… men efter en kort visit i dag på en av skolorna placerade på det område jag själv växt upp på – kan jag fan undra lite………… 

Min grabb söker till musikklasserna på Frökne – han har ett genuint musikintresse och spelar samt sjunger en massa – vilket naturligtivs jag stöttar och tycker är kul. Nu finns det speciella program där man fokuserar extra på detta och det är tufft för de skall hinna med det vanliga oxå – så vi var där idag på audition – och satan vilket liv där var…….

Ett jävla skrikande , vrålandes diverse ord – vissa på utländska språk, som jag trots detta kunde tolka – ett satans Zoo – och det intressant var – inga av de vuxna reagerade – Kepsar inomhus, ett veritabelt jävla dårhus – och alla lärare mm gick runt som detta var ett totalt accepterat beteende.

Satan vilken tur att jag inte är lärare – har man kapitulerat totalt för allt.

Visst fan vi var inga änglar – tror mig  – definitivt inte, men inte på detta sättet – ett gäng småpojkar – kanske 12-13 år försökte ”stirra” ner mig när de mötte mig i korridoren – hade ögon som såg ut som de tagit viagradroppar – man får stenhård blick – de trodde till och med att jag typ skulle vika undan för dem, shit vad de hade fel – de gick rakt in i mig mer eller mindre innan de tvingades väja. Seriöst, va fan har de lärt sig detta – hemma ? på Kolmården ?

Ja, jag vet – det är kanske inne med flum, låt barnen cykla på ICA – och man skall inte uppfostra dem – de skall finna sig själva -JÄVLA SKITSNACK  – de är barn, de skall lyda och de skall följa våra regler – NEJ – det är inte farligt att ha regler och konsekvenser om de inte följer dem – herregud, så är det sen resten av deras liv – de som inte får det som kids – de får ett helvete sen – ett riktigt sådant – jag har redan sett dessa när de kommer ut i arbetslivet – de som skall förverkliga sig själva och annat flumtrams deras jävla hippieföräldrar har tutat i dem – Så snälla  – Nästa gång ni gullar med era ungar för de inte vill göra som ni vill och låter dem vinna för  1000:e gången för ni inte har kuk i er att stå upp mot en 7:åring. Snälla använd då för fan kondom och skit i att pippa fram fler – det är synd om dem och omgivningen !

 

Tack &

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.