Satan vilken underbar dag – Det går bra nu som Petter hade sagt!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/satan-vilken-underbar-dag-det-gar-bra-nu-som-petter-hade-sagt/

Morgonen inbjöd kanske inte till att drog på smilbanden direkt, regn som påminde om att det var dags att börja snickra på en ark samt börja leta efter diverse djur att fylla den med. Den numera morgonritualen skedde så även idag, jag fick äran att överlämna lillprinsessan till den kommunala omvårdnaden – Fritids. Efter detta blev det avlämning av cykel med tillhörande älskling på hennes arbete – för vidare transport mot arbetet………. Måndag, regnet övergår till snöblandat…………. det blåste smådjävlar och tanken var inte direkt att denna dagen skulle bli magisk………………. men det blev den ……….. wait for it ……….

Morgonen var naturligtvis fylld med lite traditionellt teknikstrul, det var ju trots allt projektstart – men sen rullade vi igång…… och vilken start …. avslut direkt på förmiddagen och det fortsatte …… allt funkar – bara jubel – älskar det.

Detta blev bara bättre – för när jag väl fick tid att titta på telefon har jag fått ett så fint meddelande från min Älskling, det bara strålade av kärlek och jag gick runt med ett fånigt flin hela dagen – livet leker …. kärlek och glädje …..  Som Petter hade sagt – Kompis, det går bra nu…..

Det blev bara bättre – hade gjort lasagne i går – typ en jättestor – som bara försvann under skratt och flams vid matbordet – måste bara säga att det är magiskt med alla dessa middagar med hela familjen – barn, vuxna , vänner till barnen – full fart magiskt – helt magiskt.

Nu är det bara lite smått kvar av denna dagen – sen är det bara ladda om för en ny dag, nya möjligheter och nya mål – fylld med kärlek och bra känsla ……..

Så, dagen tips – njut och visa det…. ge bekräftelse och få den åter …… ge kärlek och ni kommer bli älskade ….. för ni vet kanske inte om möjligheten finns där i morgon, den ganska försvann -Amen.

 

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.