Mycket nu – fokus på rätt saker ……….. eller ? Manjana Manjana typ!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/mycket-nu-fokus-pa-ratt-saker-eller-manjana-manjana-typ/

Fredag – fåtöljen, lite paus  – sen blir det tack och lov träning – känner på humöret att jag behöver det som fan – mycket nu. Många inblandade, många starka viljor och många krigare på arenan …… men va fan, det är bättre det än att det är ingen som agerar – för det finns inget som kan få mig så satans trött som flum………. ska bli en underbar helg – den kommer precis i rätt tid ….. ingen har ju dött, ska ses som en framgång……. Men snart ny vecka, nya tag och med ett par Valium, guds hjälp och ett bättre automatvapen skall vi få allt på plats för sen blir det åka av i ett par veckor – satan vad det ska bli fräckt – sådant tryck, bara älskar det ……… Wolf on Wallstreet typ……

Det kommer passa mig för jag är rätt rak – och pang på. Detta är inte alltid en superegenskap, det är tro mig relativt ofta en belastning, för det skapar lätt konfliktlägen – och där har vi en annan egenskap som jag besitter som inte direkt är prefekt då – jag backar mycket sällan, ser ni mig backa undan är tipset att följa på för då är det något riktigt jävla skräckinjagande som är på ingående – annars har jag nog mentalitet som en Bullterrier, flytta på er – här kommer jag. Naturligtvis har åldern tagit bort värst kanterna – men vissa delar är kvar – visst det kan vara lite jobbigt, men samtidigt en styrka – för är jävligt bra att ha runt sig när det stormar.

 

Helgen ska dediceras till bara trevligheter – träning, mat, bygge och jag SKA tända grillfan – ska ha grillat något denna helg. Något djur skall brännas för sedan förtäras – så jävla enkelt är det. Hela flocken är samlad – barn – vuxna – ja till och med Lady, för er som inte vet vem Lady är – så är det en chiuaua – en lite hund, något större än en råtta, Lady lider av Alzeimers – kan mycket väl skälla ut kända personer- inte för det är så läskigt med det – mer komiskt. På det stora hela blir det en helg i kärlekens tecken och det skall njutas.

Nu skiter jag i detta  – träning – nu kör vi – Tagga träningsvärk. Fuck it!

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.