Mäta kunskap i Vänsterskolan är som mäta längdhopp med en Gurka!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/mata-kunskap-i-en-vansterskolan-ar-som-mata-langdhopp-med-en-gurka/

Tjaa….. att jag inte direkt är någon större ivrare av socialistiska tankar har nog framgått tidigare och återigen bevisar verkligheten att jag har rätt, oavsett vad de själva i sin sekt säger så har jag rätt – och vänsternötter har fel – enkelt som fan……. synd bara att vänsterfjollorna inte inser det själva utan konstant måste visa upp sin avsaknad av intelligens ….. blir pinsamt så ofta…….. Nu har idioterna slagit till igen i glad haschrökanda anda……..

En av de hetaste frågorna på sista tiden har varit vårt skolsystem – som rasar i alla undersökningar internationellt – och då är det naturligtvis fel på deras mätmetoder – dessa funkar visserligen i stora delar av den civiliserade världen – men inte hos oss, för vi får dåliga resultat – och de rödgröna mupparna tävlar i floskler hur fel det är att mäta kunskap med sådan hemska saker som betyg mm

Till detta kommer att vi har en fullständigt kastrerad Allians som ska spela opposition – men är mycket mer lik en docka med trådar som de låter ärkefjollan Fridolin, Svetsaren Löfven ( synd om alla riktiga svetsare) samt Åsa ”från helvetet” Romson drar i – måste vara kul att få ha denna makten!

Först ut var det totalt idiotiska beslutet att betyg från åk 4 skall vara frivilligt – på prov! , jaha……. och det tror de skall fungera —- seriöst! Hur jävla hjärndöda är de – Självklart kommer det kommer detta inte fungera – för naturligtvis kommer lärkåren som har så mycket att göra inte vilja jobba mer  – för deras arbetstid är väl runt 1600 timmar per år redan – mot en normal heltidstjänst som är 2080 timmar! Stackars djävlar – nä, bort med betyg för det behövs inte i ett land som har sjunkande resultat år efter år. Till och med mest hjärntvättade idioten med dragningar till dessa ideologier borde reagera.

Men inte skall vi stanna där – nej för fan, nu tar vi och gör Nationella proven i åk 6, SO och NO- ämnena frivilliga – för det tar för mycket tid att planera – seriöst, knarkar dessa idioter – står det skålar med psykedeliska droger deras möten och man slevar in dem som det vore lösgodis!

Genast var en rektor, tydligen i grannkommunen Hässleholm ute och samlade poäng hos sina överarbetande stackars lärare – ( detta skall läsas med en rejäl skopa ironi) – att de skulle minsann slopa dessa prov för de hade andra sätt att mäta barns kunskap – vad sa hon inte, men jag gissar lotto, kast med hästsko och sätta svansen på åsnan. Har en idé på vem som kan vara Åsna!

Nu tänkte jag föra över dessa tankar till sportens värld, då det är lika bra att våra barn får alternativa mätmetoder där oxå – så de inte blir förvirrade och tror att man skall prestera maximalt och vilja bli bäst – hemska tanke.

De flesta friidrottsgrenar kan vi avgöra med gurkor – att gurkor är lite olika långa mm har ju mindre betydelse – skulle man var lite dålig så tar man bara en mindre gurka när man mäter sitt längdhopp eller något.

Till sporter där man mäter tid använder vi numera timglas – dessa skall finnas i massa olika storlekar och med olika typer sand – men alla skall räknas som ett timglas – så springer du långsamt eller simmar långsamt – tar du bara ett annat timglas – så nu alla kan bli världsmästare!

Poängsporter avgör vi helt enkelt med att koppla dem till svaren i Postkodmiljonären och Jeopardy – enligt någon formel som gör att alla matcher mm slutar helt oavgjort och alla har samma plats i tabellerna – för det är ju ett bra sätt att mäta framgång i –

Nu sitter ni och flinar – tänker så blir det inte, så knäppa kan ingen vara – JO – exakt så sjuka i huvudet är vår nuvarande regeringen – och exakt så satans hjärndöda är de som inbillar sig att alla kan allt och att världen skall baseras sina måttstockar på den som kommer sist!

Tack & Förlåt!  –

Länk till Ekot!

Alla skall komma sist samtidigt – !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.