Kyrka, Espressohouse,söndag och Träning!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/kyrka-espressohousesondag-och-traning/

Jaha, då har man lyckats avverka ytterligare en hel helg – och med samma förvåning som vanligt, vart fan tog den vägen – men så rekapitulerar man lite – då ser man att man återigen har fyllt på kassan med minnen. Gillar det med att man skapar mer minnen, för det är sådant som man har att tänka på när man kanske är lite nere ,,, funkar lika bra som piller ……. eller bättre….

Då jag är en mycket religös person bar det iväg i morse till Kyrkan, för att deltaga i dagens mässa………..Nej, självklart var jag där för lyssna på Hermann, som skulle spela trumpet – och det gjorde han….. så in i helvete bra ( förlåt kyrkan) – men han fullständigt nitade alla toner och det var så bra …… Jag blev tom fuktig i ögonen…… tror det var pollen……eller något……

Naturligtvis blev det fika efter på Espressohouse med Anna och Alexandra, ni vet Alexandra – har ju skrivit tidigare om denna hormonstinna varelse som kan gå från ytterst älskvärd till rabiat blodtörstande best på ingen tid alls – nu……… ska jag faktiskt säga att detta är inte så numera (så ofta) – utan jag måste krypa till korset och meddela att andeutdrivningen har nog fungerat – för helt ärligt är Alexandra numera en sjukt rolig person att ha runt sig – och det blev en mycket trevlig stund på Espressohouse idag för oss alla.

Senare på dagen blev det möte med min sarkastiska son, Franz – han och jag delar den underbar konsten sarkasm – och vi utnyttjar den till dess full begränsning – oavbrutet – och helst på ett sätt som gör att mottagaren inte vet om att vi gör det – och vi är bra…… sjukt bra…….

I dag körde vi träning igen – han gillar köra ute på Swetec, och det gör jag oxå – ända till man inser att dagens hatobjekt kommer bli Burpees. Många blev det – ont kommer det göra -härligt kommer det kännas.  Måste erkänna – shit franz börjar bli stark, riktigt stark och uthållig – coolt.

Idag har vi infört ett nytt sätt att kommunicera hemma – det bygger på att man förflyttar sig fysiskt till den personen man vill prata med – istället för nuvarande modell – att man skriker från sitt rum eller andra ändan av huset – gärna upprepande hela tiden tills man får svar – låter lite som lyssna på ett dårhus – men nu börjar vi med ny modell ……… lite som en uppgradering kan man säga…..eller ….. vi får se hur mycket buggar detta system har …….versionen kommer uppdateras löpande ….. tills framgången är total……

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.