jaha, Diplomati enligt vissa – korkat som ett får enligt mig! Rätt är inte alltid rätt!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/jaha-diplomati-enligt-vissa-korkat-som-ett-far-enligt-mig-ratt-ar-inte-alltid-ratt/

jaha, man kan då inte säga annat än att vår svenska regering och då framför allt begåvningsreserven Margot – som tidigare i mina ögon verkat någorlunda klar i knoppen – skapar intressanta situationer.

Det verkar nu vara 57 länder som e sura på henne – tjaaa… rätt starkt jobbat på kort tid – det kan man inte ta i från henne. I dag markerade Saudi igen – inga visum till svenska affärsresenärer- tjaa… det kan ju stöka till det en del i exporten, typ 11 miljarder om året till Saudi.

Nu ska de ha möte i kväll med näringslivets toppar så med lite tur tar Wallenberg, Stenbeck mm dem örat och får dem att rätta in sig – för fortsätter hon får hon nog avgå innan midsommar – för då har väl Danmark förklarat krig efter Margot sagt något dumt om Pölser, dansk öl mm.

Nu är det inte så att de kanske har rätt i sak – Saudi är inte världsmästare på mänskliga rättigheter – men seriöst, varför måste ett puttfnatt land som vi, Sverige alltid springa först på allt sådant – och naturligtivs får vi ta konsekvenserna – Visst, moraliskt rätt – men riskerna är stora.

Blir dessa spelare sura på oss kan de stöka rejält, dessa 57 länder sitter på ansenliga ekonomiska tillgångar, och kan lattja med vår valuta, stöka på börsen mm – så det är inte bara de 11 miljarderna i export som vi spelar med – vi är microspelare jämfört med dem – SÅ, varför kan vi inte bara låta bli att reta upp världen i någon satans rättspatos trams – vi förlorar ändå bara på det.

Och….. det är väl ungefär här alla vänstertöntar börjar vråla rättvisa, vi sak minsann vara jämlika och hedra detta trams – ja, lätt att säga när man lullar runt med en fjällrävenryggsäck fylld med hasch – typ!

Fine – vill dessa tomtar ta sitt ansvar och inte stödja Saudi – så gör det – vet inte ens vad Saudi exporterar till oss – förutom troligen olja – men Saudi skiter i oss.

Nu ska vi snart på en liten kvällspromenad – varit dåligt med träning i veckan – tack lov blir det i morgon. VI var ute i går oxå – då mötte vi en intressant varelse – vi gick längs vägen och mot oss kom en låt säga bastant dam med kraftfulla steg mot oss. När denna dam har låt såga 5 meter kvar , då slår hon på en pannlampa – stark som fan och jag tänkte – ok, varför detta! Hon stirrade med kraftfull blick mot oss ungefär som vi skulle anfalla henne – seriöst tänkte jag – skulle aldrig våga anfalla en flodhäst med helljus på !

Får se vad vi möter i dag

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.