Jag har gjort slutit en pakt med Djävulen – eller modern pedagogik gällande tonåringar!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/jag-har-gjort-slutit-en-pakt-med-djavulen-eller-modern-pedagogik-gallande-tonaringar/

IMG_2766

 

Shit, lite impad över mig själv, massa saker som börjar funka bättre och bättre. Träningen bli stabilare – musklerna blir hårdare och orken bättre – magen krymper – tja…. sen är det snart sommar oxå – underbart!

Jag beskrev för en tid sedan mitt möte med en tonåring, modell hona – det var ju en dramatisk övning och satt spår av skräck samt förundran över att så mycket ondska kan samlas på så liten yta. Nu har jag slutit ett avtal med Alexandra – ett klart och samt enligt oss båda sjysst avtal.

Alexandra har som ni kanske minns ett enda intresse i livet ( intresse är inte rätt ord – mani är mer sant) – Det är One Direction, ett pojkband som spelar exakt samma som alla andra pojkband – och är därmed rätt tråkiga och helt klart ur ett musikalsikt perspektiv – skit!

Dock har nu damen i fråga införskaffat inte en biljett i sommar utan tvås stycken – en till en konsert i Danmark – och en i Göteborg – dock är hon beroende av oss vuxna såsom följeslagare ( inte på konserten – men transport) – så……… jag använde min insida och konstruerade ett avtal.

Mycket enkelt ett avtal för varje konsert

På en A4 – finns där 10 flikar – 9 för disel och en för bilen! Vid skrik, inte gått ut med hunden, andra inte accepterade beteende sedan vikingatiden – då drar vi bort en Flik – det  finns 10 på varje konserten innan de är borta. Är alla disel borta – tja….. då får hon betala diesel – försvinner den sista – dvs bilen – tja….. ingen konsert då. Vinsten för henne är att tidigare skulle de betala disel – nu kan de ”tjäna” in detta – hehe. Billigt för att ta kontroll över detta .

Moahhhhaaaaa

Fortsättning följer ……………………….

 

Tack & Förlåt!

P.S Supergrattis till Lina och Micke – Vasaloppet – starkt som fan ! det är min PT – Lina !!! D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.