Ironi – sarkasm – tja… varför inte en High 5 med en stol i ansiktet !

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/ironi-sarkasm-tja-varfor-inte-en-high-5-med-en-stol-i-ansiktet/

Är sur idag – riktigt jävla sur, och eftersom jag är en enkelt människa som har kontakt med med mitt ursprung är det bra för min omgivning att jag inte släppt de primära instinkter som de flesta andra däggdjur har för varna sin omgivning……………Ni märker det! 

Det som tydligt markerar att jag inte är på ett bra humör är en kraftig ökning av sarkasm samt ironi  – så om du misstänker att jag är spydig – men inte helt säker – utgå från att jag häller en stor spann sarkasm över dig – och lev med det. För jag kommer fortsätta göra så – enkelt som fan – om ett lejon ryter åt dig, då låter du det vara i fred – strömmar det sarkasm från mig – då backar du……… eller kommer du få uppleva en verbal förnedring som kan kosta dig massa timmar hos en psykolog för att rätta till ditt stukade självförtroende – så jävla enkelt är det!

Ok, varför är jag då arg – jo för ibland funkar inte allt som det skall och man får inte svar på det man vill ha – inte det att man inte får svar – man får en verbal hänvisning som härstammar från ett drogliberalt 70-tal – som egentligen säger – ”Jag har ingen jävla aning men jag jobbar på det – dock vet jag inte hur skall göra – men det blir bra!”

Ok, fine – va en ambivalent jävel då, och lev med risken att du får en ”High five med en stol i ansiktet – för om du försätter flumma runt – då händer det!! Fatta!

Nu är en annan av mina styrkor att jag sänker pulsen snabbt igen – så det drabbar inte de som är oskyldiga – så alla kan vara lugna som anser att de inte retar mig.

Jag orkar lixom inte vara den där som går och muttrar – jag ryter – och har en känsla att jag kommer göra det ett par gånger inom den närmsta tiden – så, vi repeterar !! Sarkasm från mig – undvik mig! Har ni förstått!

Om jag ställer en fråga så finns det 2 möjligheter för dig –

  1. Svara koncist och konkret!
  2. Säg att du inte har en jävla aning och inte vet hur du ska göra!

FLUMMA inte och ha en massa konstiga ideér – filosofier eller annat dravel – vill jag vara religös så väljer var och när !

 

Så, nu skiter jag idetta och drar till TRX-passet – ska ta ut lite mer aggressioner och det blir bra – slita ner de där banden från ankaret idag -!

Tack & Förlåt! – ( Om du har förtjänat det! – resten av er – stay the fuck away! )

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.