Internationella Kvinnodagen – onödig och menlös!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/internationella-kvinnodagen-onodig-och-menlos/

Jaha, man vaknar upp så här en söndag – och det är internationella kvinnodagen – jaha……. och vad innebär det exakt…… att vi idag konstaterar att det finns kvinnor? eller …… att kvinnor är bra……. eller vad vill ni jag ska göra idag ……….. något speciellt ……… bocka varje gång jag möter en kvinna………. Nej, skiter faktiskt i att det är internationella kvinnodag – jävla trams – lika menlös som ja, kanelbullens dag – äter väl kanelbullar när jag är sugen ! 

Så, nu har vissa troligen redan börjat tugga fragda, sända mig onda tankar såsom – jävla manschauvinist – Gudrun har laddat bössan och ylar om patriarkatet  – nej, tagga ner nu era vänstervrida bitterfittor – anledningen till denna dag är meningslös är att kvinnor är lika bra hela året – inte bara den 8:e mars ( tack mamma för att du väntade tills 9:e innan du födde mig)

Poängen är att det blir mest trams – och alla ska trumfa varandra om man kör en dag – bara det att dagen finns är ett erkännande att kvinnor skulle på något sätt vara underlägsna mannen – dvs vi säger det rakt ut och accepterar det.

Nej, bort med denna dag och inse att det är inget att hålla på med – Kvinnor är jämlika och behöver inte en extra dag som påminner om att de inte skulle vara det. Enkelt eller hur.

 

Sitter med kaffe i solen och har byggt lite i rummet – men måste säga solen lockar mig – underbart – senare blir det lite tjocka revbensspjäll – ska bli trevligt – nu ska jag bara njuta av solen – ha en underbar internationell kvinnodag  – jag älskar min kvinna året runt och respekterar henne året runt, utan behöva en dag för det!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.