Helgen som försvann i ett nafs, är det en konspiration ? Hmmmm… Säpo !

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/helgen-som-forsvann-i-ett-nafs-ar-det-en-konspiration-hmmmm-sapo/

Jag har börjat misstänka att vi blir blåsta på tid under helgerna – helt klart går 8 timmar helg fan så mycket fortare än 8 timmar arbete – …… Erkänn ni tycker samma, men inte vågat undersöka detta…… ja, nu funderar ni….. Säpo, ISIS, Katolska Kyrkan – ja, vilka ligger bakom detta  – är det Löven och Fridolin, Hmmm….. misstänker……….

Ja, misstankarna är många, men helt klart styr någon tiden – för mitt i en helg kommer till exempel Melodifestivalen, typ 2,5 timmar – men känns som 12 år i ett ryskt fångläger från kriget ( 2:a) ……. En dag kanske vi kan finna nyckeln till detta och då kommer jag ställa om det -……… Helgerna kommer bli långa …… Jävligt långa tro mig.

Dock har vi hunnit med en hel del – Lite framsteg i Master Bedroom – och Anna varit flitig i trädgården – VI hann dessutom äta Bambi med goda vänner, apgott med Rådjur – och trevligt som satan blev denna afton. Till och med hunnit bli sminkad till Påskkärring – träning inför det som komma skall. Dessutom ett bra träningspass efter fredagens skitpass – mitt eget fel – man måste äta om man skall orka träna – – har hört detta förut – så jag hamnade i koma – typ, inget funkade – fick trycka i mig en banan – hatar bananer – men det funkade.

Nu är det dags för ett mycket säkert vårtecken, Kaltenbrunner har tänt grillen – så vik hädan alla jävla snöoväder, Isbjörnar och annat skit som hör den mörka tiden till – Nu är det grillsäsong, och den som hindrar detta kommer få möta mig i en duell intill döden!

Denna religiösa höjdpunkt invigs med Grillspett, Bakad potatis, kryddsmör och Bea – helt enligt de offer som gudarna kräver för att vi inte skall råka ut för Ragnarök!

Nu måste jag ut och knäböja inför grillen, offra en gris och kasta grillolja i all väderstreck!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.