Hässleholm, Möblering, nätverkskablar och Margot är en sopa!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/hassleholm-moblering-natverkskablar-och-margot-ar-en-sopa/

En onsdag som gått i förändringens tecken – massa nya arbetsplatser klara nu på jobbet och jag har hängt som en sämre apa på en stege – dragit nätverkskabel, mm – men det blir nog bra. Eftersom vi ska ha fler platser – ska man flytta runt lite och naturligtvis har alla önskemål – som om man skulle uppfylla innebära kaos – men man försöker så långt man kan.

Det var lunch i Hässleholm oxå – BNI – trevligt som vanligt och intresse ökar för detta vilket är glädjande – jag gillar detta tänk och det ger en del bra leads – och förhoppningsvis kan man bidra själv med lite tillbaka.

I kväll blir det en promenad – får se om man kan se lite norrsken utan behöva åka ett par hundra mil och umgås med renar. Det råder lite olika bud om det kommer synas eller inte – men det märker man nog tänkte jag.

Är rätt trött just nu – känns som man inte orkar något – utan man bara vill sova – en semester hade suttit fint, men det får vänta – alldeles för mycket kul på jobbet just nu.

Retar mig som fan fortfarande på vår korkade regeringen – nu har tydligen ytterligare en stat kallat hem sin ambassadör – ja, i sak kanske de har rätt – det är diktaturer – men för fan, jag kan väl inte säga till mina kunder att de är dumma och sen be dem handla av mig – seriöst!

Sverige har inte råd att spela bror duktig i allt – vi behöver inte stå längst fram på barrikaden – utan ibland kan väl vi bara hålla käft och ha det bra – men inte Margot – nej för fan, med en rabiat inställning skall hon predika sin överhet mm – vilket naturligtvis blir skit för andra – eftersom allt som har med socialism att göra bygger på att man gör saker utan behöva ta ansvar, man lattjar med andras pengar, man lattjar med andras barn, man lattjar med pensionärer – osv osv  – men ansvar för det- nej för fan, det skjuter vi likt Grekland på framtiden och dess generationer – stackars satar.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.