Göteborg t.o.r , skitmat på vägen och lite annat som rört sig i skallen!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/goteborg-t-o-r-skitmat-pa-vagen-och-lite-annat-som-rort-sig-i-skallen/

Dagen blev en transport dag – skulle till Göteborg på möte – och tillbaka igen – nästan 60 mil för ett möte. Helt ok för det var ett bra möte – så då är det lön för mödan. Men som alltid på dessa roadtrips blir  det skitmat – idag förärades Mc Donalds med ett besök från mig – seriöst, ……….. alla har sett bilderna – ….. dessa läckra burgare, fräsch sallad, stora härliga ………….

…… Verkligen är inte direkt som på bilden  ………. in kommer en Mc feast – som ser ut som en schimpans har monterat den, en buffel hackat grönsaker och en full pingvin slängt ner i lådan – tja….. .jävligt långt från reklamen. Skit samma – var ren bakfylla – inget annat. Laddade men lite kaffe oxå – sen iväg igen.

Solen sken på västkusten så det var ett härligt Götet som visade sig från sin bästa sida ….. snabbt och bra möte – in i bilen igen – full fart mot K-Town igen. Lade mig på en bra marschfart – dvs den som kostar extra om sheriffen kommer på en. VI har ju ett aktivt miljötänk på jobbet – så varje gång man tar bilen får man trycka in en massa knappar, sätta på sportläge, ta bort aktiv ecodriving – och annat skit som hindrar en effektiv körning – hade jag trott på den där miljöreligion hade jag tagit häst och vagn.

Tydligen är det inne med det där som miljö – alla ska tydligen vara bäst på det – seriöst – hörde någonstans (ingen aning om det stämmer) – att Sverige står för en promille av världens utsläpp – så om vi flyttar in i grottor, inte använder eld och äter rått kött – så kommer vår uppoffring vara borta i morgon – dvs då märks det inte längre för utsläppen har nått samma nivå –

Detta innebär att miljöpartiet är troligen det mest meningslösa partiet som funnits – totalt jävla värdelöst – så lägg ner dem och fördela deras mandat på de övriga.

Tydligen har vi haft en klantig bombtillverkare i Nyköping, eller kanske ett träningsläger för sjävmordsbombare – visserligen borde de träna med attrapper – svårt lixom att använda träningen annars. Bara ett tips

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.