Göteborg – där trafikplanerna är helt sjuka i huvudet & andra fel i trafiken!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/goteborg-dar-trafikplanerna-ar-helt-sjuka-i-huvudet-andra-fel-i-trafiken/

Var i Göteborg i dag igen – händer mycket i den staden – inte bara för oss utan även för de som planerar dragningar av vägar mm – det vill säga – trafikplanerarna – de är de mest jävla sadistiska asen du kan hitta i världen – de har lyckats konstruera ett virrvarr av vägar kombinerat med bussfiler och annat skit ……….

Seriöst, att lyckas ha en GPS som är uppdaterad för Göteborg är nog en omöjlighet – för de flyttar fan vägar hela tiden, från morgon till kväll – och sitter säkert med ett sjukt hånleende hela tiden när stackars satar försöker ta sig fram.

Skulle plocka upp en kollega i dag – jag var på ena sidan älven – han på andra – enkel match enligt GPS:en – men sen kom verkligheten – Tror fan jag var halvvägs till Oslo ett par gånger – för sedan skickas fram och tillbaka över brofan  – – ett par rundor i deras jävla tunnlar – för sedan tvingas köra i ett par bussfiler – samtidigt som man försöker undvika bli dödad av en jävla spårvagn – helt sjuk denna staden – troligen är de som designat detta totalt lobotomerade och saknar empati, förståelse. De sitter säker och flinar, röstat på Miljöpartiet och tänker nu kommer vi skrämma bort all bilar – hehe …….. Pissråttor!

Nu kan det faktiskt låta som jag är aggressiv när jag kör bil, inte alls – snarare fullständigt jävla rabiat är nog närmare sanningen och är av min manliga natur självklart den enda idioten som kan köra – resten är gubbar i keps och kärringar — så där det.

En annan sak, om du nu har bestämt dig för att köra 100 km i timmen på motorvägen där det är 120 km i timmen – GE FAN I VÄNSTERFILEN – du har inget där att göra – skiter i att du betalar vägskatt – skiter i att du måste köra om lastbilen som kör i 99 km i timmen så omkörningen tar från Kungsbacka till Halmstad ditt satans as – i vänsterfilen är det faktist 149,5 km i timmen som gäller – dvs 120 km/h + ca 5000 kr i böter om du åker dit.

Ta din färd i högerfilen, där skall du stanna!!! Det är en jävla tur att jag inte har en sådan där bil som James Bond brukar har – det hade sprängts många medtrafikanter ( I min värld heter de Mottrafikanter – de är emot mig)

Sen ha vi Långtradare – som kör om varandra – VARFÖR – bara ett hinder – sluta med det!

Vi kan även nämna motorvägspåfarter – ok – de är till att komma upp i motorvägsfart – allts 29,5 km/h över tillåtna hastighet – inte att man ska komma upp i 70 km/h för spara miljön genom långsamt accelerera  – vill du rädda miljön – Köp en häst och spänn en vagn efter den! Ge fan i mina vägar – ni borde få spöstraff offentligt varje lördag på ett lokalt torg i närheten.

Men annars har det varit en underbar dag – ha det mysigt nu!

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.