Från oxfilé till raggmunk, Handboll och syskon bör undvika skaffa barn!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/fran-oxfile-till-raggmunk-handboll-och-syskon-bor-undvika-skaffa-barn/

Så, lördagen har äntligen landat fullt ut – har varit ett hektiskt dygn, massa intryck och händelser. Var i Arenan igår från kl 13 – på en inbjudan av Ricoh – företaget och även då deras handbollslag som skulle angripa IFK…… tja ….angripa var kanske fel ord…… undvika förnedring är nog mer på sin plats……

Mycket matnyttigt under eftermiddagen – de har massa intressanta tjänster som vi kommer behöva senare i företaget – spännande, välorganiserat och bra event. Sen var det naturligtvis dax för mingel, pilsner mm – och därefter mat – vilket man tidigare i Arenan inte direkt såg som en förmån, snarare en bestraffning – men all heder till Bånken mfl – sjukt bra har det blivit – åt en underbar oxfilé bland annat – snyggt jobbat Mange!

En ruskigt trevlig stämning och sedan var det dax för match – intog platsen jag hade tilldelats – och inser följande – mina grannar är lite skumma – och de blir inte mindre skumma efterhand som deras fickpluntor töms, doften från dessa var inte direkt en bättre whiskey eller Cognac – nja…… det var nog det man gör själv på gården – jag kunde inte bitvis undvika höra deras dialog och drog snabbt slutsatsen att deras föräldrar var syskon – säkert i flera led – blir lixom inte helt bra – övertygad på de är duktiga på Banjo!

Strunt samma – bra match – kanske inte den mest intensiva – men IFK gjorde jobbet – grattis till Seriesegern! – Hade ett annat intressant gäng i min direkta närhet – det var en sådan där supermorsa – som tagit med grannens ungar oxå – typ 7st som hon hade inte direkt koll på utan istället matade dem med godis och samt utrustat dem med sådan där jävla horn man blåser i – de låter som fan. Fine, blås i dem när det blir mål mm – men icke detta gänget – nej för fan- tuta hela jävla tiden – jag smidde planer att ”råka” trycka till en så den fastnade i halsen och de fick åka på akuten i stället – men det hade ju inte varit snällt ……….eller !

Nu blir det Raggmunkar, önskemål från Alexandra – och med stekt fläsk – tja……. det kommer ligga i samma klass som Oxfilén i går – helt klart – så sköt om er, gör inget jag inte hade gjort – och Rawfood Chokladbollar med konstiga frön i är skitäckligt – skiter i hur nyttiga de är – de är skitäckliga

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.