Fan – jag vill ha en fest snart – ett jävla gille – fram med grillfan!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/fan-jag-vill-ha-en-fest-snart-ett-javla-gille-fram-med-grillfan/

Just nu pendlar livet mellan jobbet, kärleken och träning – det är full fart överallt – underbart – men känner att jag snart vill ha ett gille – en jävla fest med massa trevliga människor – med massa garv och annat kul – måste ta tag idet …………………

Snart dax att släpa fram grillen och slänga ett par rejäla bitar dött djur på den – låta den gamla stenåldersmannen komma fram – med klubba och allt. Inte en massa dravel med vegetariskt skit – nej – ett blodigt köttstycke – kryddat med sådant som man hittar i naturen – örter mm – inte en massa virkade tillbehör – nej, enkelt – smakrikt och drypande av kalorier!

 

Hmmm… får kolla med folket i min direkta omgivning samt ansöka om tillstånd från chefen, dvs Anna – men hon gillar fester så det blir nog en väl mottagen idé.

I morgon har jag en tuff dag på jobbet, företagsevent från lunch sedan middag i Arenan, sen handboll – tufft jobb man har – jaja, nu det inte så varje dag – så det ska bli trevligt.

Vi håller på för fullt att rekryterar – så man läser en och annan ansökning – svårt detta men ska börja träffa lite folk – så får vi se vad det slutar med. Under året så kommer vi anställa runt 20-30 personer – så det är några.

Ett spännande år som är i full gång – 2015 blir ett magiskt år – för det har jag bestämt – så jävla enkelt är det – fatta det – och fattar du inte det så skit i det.

Tack & Förlåt!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.