Att leva i Disneyworld med Marveltown som granne – Cartoons!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/att-leva-i-disneyworld-med-marveltown-som-granne-cartoons/

Fucking fredag – tro mig den kommer precis i rätt ögonblick, ett par arbetsdagar till och det hade troligen resulterat i dödsfall – eller ….. åtminstone gråtande människor drabbade av sarkasm på en nivå som motsvarar Defcon 5 i USA.

Känns fan som jag ibland bor i Disneyworld, och det ogillar jag skarpt………….

Man kan se klara paralleller med mycket i vårt samhälle till den tecknade världen – kolla bara in Kalle Anka, där finns alla karaktärer du behöver för sätta i hop en regering, Kalle – misslyckad fan som inte får jobb – Löfven – Sura Kajsa som alltid är ett pain in the ass för Kalle – Margot – Fnatte, Tjatte  och Fnutte ( eller va fan de heter ) – Fridolin, Romson och vänsterapan Jonas! – Kan mycket i teorin likt gröngölingarna – men dessvärre bara i teorin. Tja…. ni ser mönstret ……. men skit idet – för ni har ju valt dessa – inte jag – för jag röstade inte på dessa dårar – nej, jag min klant röstade på Moderaterna – som nu är lydparti till kommunisterna  – tja…. där fick jag.

Nästa gång ska jag rösta på feministiskt Intiativ – för de jävla truckflatorna kommer ändå inte in i riksdagen och då gör de ju ingen skada om man röstar på dem – MEN för fan – nu kan inte alla göra som jag gör – för då kan det bli sjukt jobbigt!

I veckan har vi haft massor på jobbet, ändringar  – nya beslut och nya startdatum, man visste knappt när man gick och la sig om det var samma som gällde på morgonen när man vaknade  – men det har funkat – – har bara höjt rösten en gång – tror jag.!!!

Det blev en sväng till Swetec efter jobbet – det var så skönt att få trycka ut allt ur hjärnan och bara köra – det blev en hög med övningar – rätt kul när man kör det som det kallar ambra – ( tror det heter så) fastställd tid, idag 25 minuter – ett antal övningar – i dag 6 st, idag hade vår gode Dagge valt – Burnes, Squat, Slamball, KB swing, Situps och Boxjump – kul kille den där Dagge!

Det roliga är att det börjar funka bättre och bättre samt att jag känner hur jag blir starkare hela tiden – Store grabben var med idag och han börjar fan biffs till sig, tur man har en fjärrkontroll som funkar på honom ett tag till,

Blir en ny sväng på söndag – men först fredagsmys  – film, synda i lite choklad och bara njuta.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.