Återvinningsstationen – möte med Miljö-Hitler! Aaaa Beetchhhh (a Bitch)!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/atervinningsstationen-mote-med-miljo-hitler-aaaa-beetchhhh-a-bitch/

Sådär – måndagen har anlänt med all sin prakt och fägring – eller med kaos samt mörka krafter – det väljer ni själva – magisk dag idag – massa fixat och mycket gjort. Hade ett special uppdrag idag – släpet var fyllt med diverse saker från Anna, och vi kan väl säga att det var en mycket varierande blandning – mycket blandad. Så med gott mod körde jag mot Snårarp för att göra min medborgerliga plikt – sortera detta avfall, så vi kan rädda en säl eller krama en val……….

Jaha, Återvinning för miljöns skull är en stor jävla bluff, det är en historia som myndigheter har hittat på för att kunna sitta och tokgarva åt oss. Så jävla blåsta vi är ………

Nåväl, väl inne i hallen – och där finns då ett gäng containers och ett gäng kärl, med då olika betteckningar – Brännbara grovsopor, metall, rena trämöbler??? Elkablar, elmaterial osv osv – lugnt så här långt…..eller …… där stod man med ett jävla damsugarmunstycke, plast, tygmaterial och metall i ett ………medan en satans gestapovakt i fluorescerande  jacka bevakade oss som i ett Nordkoreanskt fångläger.

Långsamt börjar smida planer hur jag ska lyckas med bli av med detta jävla objekt – jag noterar, jag planerar och märker att Miljö-Hitler måste byta ett kärl och då passar jag på ……….. Jag har nu svept in detta munstycke i en trasig bassäng för barn – som uppenbarligen skall eldas upp……… med beslutsamma steg går jag mot den rätta containern -……. det gäller inte att tveka nu………. Fokus Kaltenbrunner…………. Miljö-Htiler är fortfarande ute—- kommer jag hinna……… .JA – Objektet är placerat …….med en oskyldig blick går jag mot släpet igen……

Jag känner Miljö-Hitlers blick bränna i nacken, men jag är iskall och fortsätter med enklare objekt……. och då plötsligt får jag ett jävla parabolhuvud i min hand ….. Elektronik, plast, metall allt i ett ….. FAN….. Miljö-Hitler går inte på detta en gång till……….

Resolut gömmer jag det i en halvfull spann överbliven färg och lämnar på farligt avfall……… Sen drog jag…… Men ska dit i veckan igen —— ska ha mask på mig.

Väl därifrån blev det Pizza – till allas stora glädje ……. och då fick jag lära mig ett mycket användbart ord – Alexandra har lärt mig det mest användbara ordet  – det stavas Bitch, men skall uttalas enligt följande Beeeaatchee – tror jag, och det kan man typ stoppa in lite överallt och helt styrt av ditt tonläge betyder lite olika, lite som typ hundar – man kan skilja deras typ av skall huruvida de vill leka eller döda dig…… samma gäller med tonårstjejer……. skillnaden är att de tyvärr inte har en svans att signalera med ……… eller öron att fälla bak………… så det blir lite knepigare …. men ordet är bra, ska börja använda det ……… tror jag…….. kanske ska fråga Anna som är den som håller koll på mig så jag inte hittar på dumheter – och hon gör ett strålande jobb….. :-).

Tack & förlåt Beeaatcheee´s!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.