Allergier, intolerans mot allt och annat hittepå som genererar stora pengar!

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/allergier-intolerans-mot-allt-och-annat-hittepa-som-genererar-stora-pengar/

Har klurat på på en sak ett tag nu, och undrar vad som händer med människans tolerans mot allt möjligt – inte andra människor men produkter – för helt jävla plötsligt är det ingen som tål gluten, laktos mm – och en alla är fan allergiska oxå – mot en det ena och det andra………. eller………. är detta big business! 

Första vågen att kunna rövknulla konsumenter var när det började lanseras ekologiskt, miljömärkt mm – då kunde man ta extra betalt med motiveringen att man var duktigt – och räddade ett träd typ eller någon satans skallbagge i inre Afrika som var viktig där…………….. Detta pågick ett tag, men efter hand som folk reste insåg de att de var blåsta………. oliver har odlats ungefär likadant sedan ett par tusen år.

Detta medförde att man var tvungen att hitta på nya prylar – och vips tål ingen gluten eller laktos – ok, så att vi sopat i oss detta i ett par tusen år utan dessa enorma problem förvandlades genom media till rena dödsfällor, och där fanns den igen……….. Marknaden som man drev korkade konsumenter mot i rasande tempo, inte nog med detta – man kunde till med tjäna riktigt bra på de som inte ännu hade övergivit den religiösa miljörörelsen, man kombinerade Ekologiskt med laktos fritt – och vips kunde man kräma ut 20 spänn för en liter mjölk!

Jag bara älskar detta – grattis till företaget som kör detta – magiskt vackert…………. enda hotet mot deras kassako ( troligen laktosfri) är att folk blir avprogrammerare från sekten, typ! Dessutom är ju enligt mig laktosfri mjölk onaturligt, så hur jävla eko är det????

Fulbananer mot ekobananer – osv osv – seriöst, är det någon som på riktigt tror på detta – eller ……. trams och åter trams.

Sen har vi allergier, fan var och varannan är allergiskt mot prylar, detta måste öka dramatiskt – Pollen, Jordnötter, billigt toapapper, tvättmedel och typ varenda en pryl som finns – men, varför blir alla detta nu……… eller dog alla för hela tiden av allergiska chocker – eller ……….. är det oxå så att detta har blivit en folkrörelse…….. typ. Folk vågar inte ge barn nötter, även om de vet att de inte är allergiska – trams trams trams.

Men, det är väl bäst att acceptera detta för det verkar ju alla andra ha gjort……… eller inte protestera för högt för detta kan bli farligt för en om man hotar denna industri ……… suckers…….. hehe

Tack & Förlåt!

För övrigt anser jag fortfarande att Miljöpartiet är ett extremparti som borde förbjudas.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.