Åkesson gör tydligen comeback – och alla är jätteupprörda ! Men…..

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/akesson-gor-tydligen-comeback-och-alla-ar-jatteupprorda-men/

Det går inte att öppna en tidning eller något nu utan den stora nyheten att Jimmi Åkesson är på väg tillbaka till jobbet – och det är i de flesta fallen något fruktansvärt – Hur i helvete kan man tillåta att SD´s partiledare och en ledamot i Sveriges Riksdag återgå till sitt arbetet efter en sjukperiod……………………Wait for it……………………………………Wait for it………………………………

…………. Ja, just det – det är samma knäppa journalister som tidigare har skrivit spaltmeter om stackars sjuka som utförsäkras och tvingas tillbaka till arbete – men, vänta nu…………… så detta gäller inte Jimmi…………… Hmm……. Intressant……………………. för tydligen skall han få vara sjukskriven hur som helst då………….eller?

Nej, just det – exakt det menar jag – detta är sjukt, riktigt jävla äckligt sjukt. Visst, man behöver inte gilla honom, man kan tycka han är ett kräk, men att han inte skall få komma tillbaka från sin sjukdom och behandla honom så i media för det ………………. tja…. då har ju de som tycker det en ännu värre människosyn än den de anklagar SD för………………tja….. men så måste det vara för det har ju vissa Operasångerskor sagt. Sjukt!

Strunt samma, det kommer nog bli mycket om detta de närmsta dagarna, då Jimmi ska vara i TV oxå, hos Skvalan – jösses hur gick det till.

Jaja, nog om det – den stora nyheten i dag vid middagen var att en av medlemmarna i One direction hoppar av, tja… kanske inte alla var intresserade – men i Alexandras värld var detta troligen slutet på den moderna tidsåldern för att vi nu kommer kastas in ett tusenårigt mörker fyllt med pest, död och mörker!

Vi andra kunde inte riktigt hålla med – men vi ska nog ha sorgeband på oss……….hur länge vet vi inte…. men men

Fick höra idag på jobbet att man som kille inte kan röda byxor, men gröna var ok -? Tydligt inte gula heller ….. så mycket för jämlikhet….. har inga gula men ska skaffa – i min eviga kamp för jämlikhet – kan bli bra nu till påsk……. eller ……får fundera på detta…. helt klart.

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.